Ta tohle chytne za srdce. To co jste napsal, je bohužel velká pravda. I když už pracuji v jiném oboru, jsem vyučený rybář z učňáku v Třeboni. Mě vadí na supermarketech,že se distancují od prodeje živých ryb, ale mrtvé, ať chlazené, nebo zmrazené kapry v mrazácích mají. Ty také někdo musel zabít,aby je mohli prodávat. Nedává to logiku. Jen lezou někomu, kvůli výdělku do rektálu.
3
Sledujících
0
Sleduje
3
Sledujících
0
Sleduje
Kdyby jim záleželo na zvířatech, tak by nemohli prodávat žádné maso. Drobná drůbež se vykrmuje cca 50 dní, hovězí cca 2 roky, vepřové cca rok a telecí pár měsíců. To jim nevadí? A kapr jim vadí 3 až 4 roky krmený. Já osobně jsem masožrout, takže mi ty jejich kecy vadí
1 odpověď