Lékař - člověk bez empatie a zodpovědnosti za své činy. Těžké uzdravit něco, čemu nerozumí, protože je každý trochu jiný, jak funguje. Těžké je někoho nutit pracovat, když si dotyčný myslí, že je nadřazený ostatním. Nevěří lidem co jim říkají pravdu, a jen je uráží, že si vymýšlí. Vždycky to byli a pořád jsou, ,,obyčejní opraváři strojů", a většina dost špatných.
Pokud jste pí. redaktorko takhle přecitlivělá na chjov jídla a de facto invazního a škodlivého druhu pro přírodu, tak je lepší to veřejně míň ventilovat. Ono to vypadá že máte problém.
Zoolog Radek Lučan z Přírodovědecké fakulty Univerzity Karlovy: „Představte si hektarovou ohradu a v ní deset až dvacet metrákových prasat, to váhově odpovídá běžné osádce ryb produkčních rybníků. Ta jsou tam zavřena celoročně, kálejí, močí a podobně. Sypou se jim tam až tři tuny krmiva, až 3,5 tuny chlévské mrvy a až 10 tun kejdy. Takhle přesně to vypadá na obhospodařovaných rybnících, jen to je celé zalité vodou“.
„Produkce kapra je sázka takřka na jistotu. Druh je natolik flexibilní a odolný vůči zhoršeným podmínkám i intenzivní manipulaci, že přežije a vyroste téměř v každém rybníce“.
Pane Badateli a Záhadologu, umíte si představit co by se dělo s lodí na moři, převážející živé ryby až do přístavu? Co jsem vypozoroval z dokumentárních pořadů, tak se přímo ledují do skladišť v podpalubí a nebo je továrny na lodi hned konzervují.
Každé vánoce jsem dělal pro rodinu 10 kaprů a pokud je nechám přes noc pod tekoucí vodou ve vaně, jsou bez zápachu i stresu.
Po operaci srdce jsem měl celá desetiletí pořád na srdci cukání, píchání, škubání... Nedávno jsem kvůli péči o družku koupil na pípu u dřezu nanouhlíkový filtr a už druhý den jsem zaznamenal okamžitý ústup těchto nepříjemných jevů. Farmaceuti, chemici apod. musí být vážně pyšní na svoji práci, co? (Důležité to co nejdřív opravit)
Jak jsem kdysi pomáhal u kamarádů na stavbách, nikdy jsem si nevzal peníze. Bavilo mě to dělat pro kamaráda. Ale taky jak jsem dle dohody vyúčtoval odvedenou práci za celý rok, "kamarád"-zaměstnavatel, mi uznal jen polovinu, s neskutečně urážlivými jeho "argumenty". Peníze jsou droga a taky ukazatel charakteru.😢
Si vzpomínám jak jsem si v kantýně kupoval šunku v aspiku, (+/-1993) tehdy to byla "cihla" rosolu bez obalu, a slečna ji prsty pracně oddělila od ostatních a laskavě to prsty přenesla na talíř. Na dotaz jestli nemá kleště mi odsekla ,,víte kolik rukou to osahá něž se to dostane sem"? Vím, nedávno jsem si objednal dort a začal plesnivět přesně tam a ve tvaru prstíků, které kontrolovaly jestli je už ztuhlý a na boku prstíky co ho přenášely, nebo posouvaly. Nikdo není dokonalý, jen občas v práci. 😁 (manželka, za pultem v kantýně třeba vyjídala s oblibou jikry a mlíčí z pečenáčů, jako doma, prstíky ...) 😜
Každé ráno jsme kdysi, ve vzdáleném socializmu, měli dvě láhve mléka za dveřmi v panelovém domě. (později umělé sáčky) Jedna láhev se postavila do spíže a odpoledne, k večeru byla z něho výborná kyška na večeři k loupaným bramborám. Předloni jsem koupil v Bille bio mléko a z něho kyška až po dvou dnech, byla samá "nafta". Co to je za kolchozníky, když mi nutí takové sra*ky.
2
Sledujících
0
Sleduje
2
Sledujících
0
Sleduje
Ověřený uživatel
Tento účet je ověřený Seznamem a představuje skutečnou osobu, registrovanou firmu nebo subjekt.
Odkaz