Fakt nevíte? Je to maso z farem, kde se krávy pasou venku, krmí se kvalitním krmivem, necpou se antibiotiky a při porážce je s nimi zacházeno šetrně. Narozdíl od velkochovů.
Jednu takovou farmu jsem znal . U Sobotky černý skot. Dokonce jsem si tam dal předražený burgr s "trhaným" masem. Už tam není asi to zabalili.
Znám jich spoustu, jsou i v malých městech. Včera jsem ohřívala k večeři bydžovské lahůdkové párky pouze z masa. Po cestě na chalupu máme několik řeznictví. V jednom se stavujeme pravidelně, majitel nás už zná, když nás slyší, vyjde zezadu, poptá se, jak se máme, nabídne novinky. V našem krajském městě jich je spousta, v dosahu pár minut minimálně tři. V okresním, odkud pocházím, jsou minimálně čtyři. Zboží lze objednat i přes internet, někteří ho rozvážejí.
Chce se, to zajímat a trochu snažit, nejenom brblat.
Napište, odkud jste, já vám je klidně vyhledám.
Díky já to s masem nepřeháním. Od devadesátek, kdy se snažil každý zbohatnout a šidil zákazníky, nemám k soukromníkům kladný vztah.
Proč prosím všichni zřejmě nakupujete maso jen v supermarketech? Je spousta malých i větších řeznictví, kde nakoupíte poctivé maso a kvalitní výrobky bez náhražek v širokém sortimentu, který se s tím předrevolučním vůbec nedá srovnávat.
Co je to poctivé maso ? Jako že jedno zvíře před porážkou je poctivé a druhé ne ?
1
Sledujících
1
Sleduje
1
Sledujících
1
Sleduje
Ověřený uživatel
Tento účet je ověřený Seznamem a představuje skutečnou osobu, registrovanou firmu nebo subjekt.
Nikde nemohu najít kompletní mapu všech dobíjecích míst v ČR. Každá firma si vede tu svoji ,ale celková není ?