moc nechápu téma diskuse. Nevidím problém v tom kdo je zachránce. Problém tohoto kusu vidím v režijním vedení herců. Kdy i výborní herci podali špatný výkon. Dále v kameře. Bohužel to není jen tato jedna pohádka, je to slabina dnešních českých filmů a tel.filmů vůbec. Celkově pohádka na jedno shlédnutí.
A pamatuje zákon na to, že v dané situaci jsou často jen dva? A tedy je to pak tvrzení proti tvrzení. Nebylo by snad lépe si pro souhlas, a pro jistotu pro celou dobu, přizvat nezávislého svědka, nebo souhlas/nesouhlas stvrdit úředně ověřenými podpisy? Teď nejsem sarkastický vůči opravdovým, odsouzeníhodným činům znásilnění či násilí, ale vůči těm pověstným třískám, které létají, když se kácí les ... Na společné pryčně se pak spolu mohou ocitnout opravdový násilník a neprávem či zhrzeně obviněný člověk.
bohužel par raket nezastaví hordy neustále útočících Rusu Stará metoda “Nas mnogo” funguje dobře. A když dojdou vlastni, nastoupí cizi vojska.UA uz moc nemá kde brat odhodlané vojaky. Uprimne, neni se jim co divit. Rusova a jejich pronárody byly a jsou “masiny” na zabijeni. Zastavi je jen vetsi sila. A ta je zatim cim dal vic v nedohlednu. To neni porazenecka chmura, ani prorusky textik trolla, to je bohuzel realita. My budeme radsi v teplicku dal palit ruske suroviny a vyrabet kdeco v Cine. Nejsme ochotni slevit ze sve pohodlnosti. Sesadi nas z ni az Rus u nas. Nastesti opet a vzdy jen docasne. Tedy jsme v klidku. (?)
Moc mi nechutnají tyhle rozmíchaniny. Mám rád, když vidím strukturu bílku. Dělám je takto. Rozklepnu 2-3 vajíčka do misky a přidám špetku soli na vajíčko. Nemíchám! Mohu přidat maličko studené vody (asi pol.lžíci). Na pánvi rozehřeji máslo (případně předtím udělám do zlatova cibulku, ideálně i s kousky špeku). Do rozehřáté pánve (stupeň rozpálení nechám na vaší zkušenosti/zkoušení) naleji vajíčka. Snažím se držet zatím žloutky vcelku. Začnu míchat zatím jen bílky. Jakmile začínají tuhnut, postupně rozmíchám i žloutky. Poslední žloutek již rozmíchám při vypnuté plotně. Z trochou cviku dosáhnete efektu jaký znáte např. z pravých carbonara. Žloutek vytvoří skvělou chuť. Dozdobím pažitkou a podle chutí posypu čerstvě mletým pepřem. Případně lehce dosolím. Je to hodně o praxi při míchání a nepatlat se s tím 🙂. Pozor, správně nesmí být míchaná vajíčka suchá, stáhněte je z plotny raději dříve než později (dojdou) a neodcházejte od nich! Kouzlo je ve způsobu míchání. Chuť je přepychová. Zvláště s cibulkou (špekem). K tomu čerstvý chléb s máslem a solí. Plátky rajčete. A dobré cappuccino..
2
Sledujících
2
Sleduje
2
Sledujících
2
Sleduje
Ověřený uživatel
Tento účet je ověřený Seznamem a představuje skutečnou osobu, registrovanou firmu nebo subjekt.
Nečetli jsme zhruba totéž loni o roku 2024? A předtím a předtím ....