Sledujících
Sleduje
Babička i maminka mě učily, že se drůbež peče nejdřív prsíčky dolu a v půlce pečení se obrátí.
Nic moc křupavého tam nevidím, při troše fantazie mi to připomíná nepovedenou nádivku.
Zelí nakládáme 45 let a nikdy ho čerstvě naložené nezaléváme vodou. Samo pouští šťávu, jen zatížíme.
Týýý brďo, to fakt ne a ani jíst nebudu.
Týýý brďo, to je vtipálek a máme z toho zeleninovou polévku.
Došly černé rukavice.
Když vím, že budu pasírovat, tak nechávám i bubáky.
Koření dávám do čajových sáčku a nemusím ho pak lovit, ale jinak takhle nevypadá kečup.
Proč sejra a ne sýr?
Ještě trochu cukru.
Buchty vařené?
Bože lidi, co pořád máte s těma trenýrkama, vždyť pan Holub má kraťasy. Taky by vám vadilo kdyby ženská vařila v minisukni?
Opravdu to nechci jíst " každej" den.
Bože, vařené vepřové s rozvařenou okurkou, děs běs.
Bylinky dávám do sáčků na čaj.
Strašný.
V první řadě vyčistit nehty.
Neosolená rýže je hnus a nezachrání to ani tahle zeleninová omáčka.
Chtělo by to pod kapra hadr, aby neklouzal po prkýnku.
Vypadá to jako voda z nádobí. Když už, tak mohl tu cibuli se zeleninou alespoň orestovat.
1
Sledujících
0
Sleduje
1
Sledujících
0
Sleduje
Babička i maminka mě učily, že se drůbež peče nejdřív prsíčky dolu a v půlce pečení se obrátí.