Sledujících
Sleduje
Prosím vypusťte komentáře kuchařů. Bez nich byla videa lepší.
Máte pravdu, jsou trapní a přehrávají.
Nic moc křupavého tam nevidím, při troše fantazie mi to připomíná nepovedenou nádivku.
Tento účet je ověřený Seznamem a představuje skutečnou osobu, registrovanou firmu nebo subjekt. Více o ověřených účtech.
Ještě se mi nikdy nepovedlo zbavit maso z uzenáče na 100% kostí. Vždy 1-3 utečou a salát je tím zničený.
Uzenáč má mnohem víc slabých kostiček než makrela, proto je s ním víc práce.
Dobrý den.Jsem už taky dědek a příští týden mně bude 81 let.Mám ale jeden dotaz.Proč musím sledovat jak dědek nakrájí celou cibuli.To snad každý umí.Stačí přece jen naznačit a některé
ingredience není potřeba celou dobu ukazovat jak to s nimi dělám.
Olda
Můžete si video posunovat.
Vypada skvele, ale doma ma starce, na dovolene jezdi sama
Její manžel je jen o necelé tři roky starší než ona, takže žádný stařec.
my ho dáváme do šroubovacích sklenic a do tmy,je to super
Jo, když zbyde nakrouhané, tak taky dáváme do sklenic.
Zelí nakládáme 45 let a nikdy ho čerstvě naložené nezaléváme vodou. Samo pouští šťávu, jen zatížíme.
Týýý brďo, to fakt ne a ani jíst nebudu.
když peču housky nebo rohlíky vždy je mám tvrdé, nevím proč, lepší jsou z obchodu,d
Lepší je dávat místo másla sádlo, potom tak rychle neztvrdnou.
Týýý brďo, to je vtipálek a máme z toho zeleninovou polévku.
A co tam ti policajti byli platní
Zvonili na zvonek.
Ach jo. Žloutky se přeci musí utřít nebo našlehat... Někdy děláte milión zbytečných věcí a jindy ani ten základ...
Nemusí.
Vlastiku a co jsi dokázal ty?!
Jen tady nadávat starším lidem. Podle komentářů jej sleduje a vaří podle něj spousta lidí (včetně mně).
Když se ti to nelíbí (jak vaří) tak to prostě nesleduj a nemusíš to potom ani komentovat.
No, o to mu právě jde, nic neumí a tak musí jen blbě komentovat.
Ježíš, to je tragédie 🙁
V těch novinkách a na seznamu snad už pracuje kdekdo ...
Polovina země bude pod vodou a pražáčci řeší spadlý strom. To nevymyslíš
Nikdo nic neřeší, je to jen informace.
Došly černé rukavice.
V Praze už asi od 11 hod. neprší, Jižní spojka už je zcela suchá.
Na Strakonické od Lipenců na okruh před dvanáctou hodinou lilo jako z konve.
A nezhořkne to?
Nezhořkne.
Když vím, že budu pasírovat, tak nechávám i bubáky.
Coby laik, to při tom zavařování stačí skutečně to minimum vody v hrnci s utěrkou ?
Ano, to stačí.
Koření dávám do čajových sáčku a nemusím ho pak lovit, ale jinak takhle nevypadá kečup.
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Prosím vypusťte komentáře kuchařů. Bez nich byla videa lepší.
2 odpovědi
1
Sledujících
0
Sleduje
1
Sledujících
0
Sleduje
Máte pravdu, jsou trapní a přehrávají.
1 odpověď