Sádlo lepí, takže by udrželo i celou cibuli. Patlat se s kostičkama není potřebné.
PS: Recept se jmenuje "chleba se sádlem a cibulí". V tom názvu mi jaksi uniká přítomnost hořčice. Nepletete si to s "párkem v rohlíku s hořčicí"? Tam je to přímo v názvu.
Děti chtějí něco pikantního, třeba s kečupem. Známý recept je ten můj osolený s hořčicí. Odstranili pikantnost. To by dětem nechutnalo, mně také ne. Cizincům také ne. Kuchaři to podstatné vynechali. Chyba!
Jako když osmažili bramborové placičky a posypali je mákem. Nazvali to škubánky (s mákem). Takový recept také neexistuje. Vymysleli něco nového a špatného.
Za chvíli by kuchař mohl měnit recept na svíčkovou. Jak by se vám líbilo, kdyby měnili písně, které zpíval Karel Gott?
1
Sledujících
0
Sleduje
1
Sledujících
0
Sleduje
Tak přátelé a kamarádi. Abych vám popsal tento pokrm. Chléb si dělám sám. Sádlo mam z pečeného bůčku. Každý týden se peče asi 20 kg. Cibulku jsem nakrajel tak jak ji mám rád já. Tak mi to promiňte. Sůl I pepř jsem použil. Recept s hořčicí neznám.
Všem co mi občas napíšete ,, to se teda vytáhnete, to nemáte nic lepšího v restauraci k jídlu"? Máme, tento týden peču kolena, koprovka bude, nakládal jsem hermelín. Řezník mi přivezl hovězí kosti, takže bude pečený morek s bílo bagetou a to vám popisuji naše special menu, ještě máme stálé meníčko. Ale pořad je o tom jak NÁS vidí cizinci, ne o tom jak vidí cizinci restauraci. Děkuji
Už se opravdu teším na dovču 😀 všem vám přeji pěkný den.
2 odpovědi
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Zkuste si přidat hořčici. Je to dětské, jednoduché jídlo. Bez hořčice to je, jako byste dítěti zakázal dát na špagety kečup! Vaše úprava je mdlá, nikoho nenadchne.
1 odpověď