Jediné co mi vadí je krájení kuřecího masa na velkém dřevěném prkně, kde potom dále pracuje se zeleninou. Poté co jsem sama sebe přiotrávila při práci s kuřecím masem (kdo jedl hotové řízky, tomu nic nebylo) používám "umělohmotné" prkénku a rovnou ho dám do myčky. Jinak klasický český recept na rychlý oběd :)
Dobrý večer, sleduji Vaše recepty a některé (vzhledem k mému věku znám) a některé jsem vyzkoušela. Mám ale takový problém. Velice mě zaujal Váš drtič (mlýnek) na pepř, bohužel jsem nikde neuspěla, proto se obracím na Vás. Jestli není třeba jen pro profíky. E-MAIL mám stejslud@seznam.cz Děkuji L. Stejskalová
Mě se ten mlýnek líbí taky, ale skoro 2 tis. Kč se mi za něj teda dát nechce.
0
Sledujících
1
Sleduje
0
Sledujících
1
Sleduje
Kyselo je výborné a dělá se podobně jako v Polsku žurek, v každé domácnosti trošku jinak a vždy je dobré