Každý to dělá jinak!! Já všechny ingredience (bůček, pokrájené zelí, papriku, cibuli, česnek, koření) nahážu do pekáče, pořádně to rukama promíchám a dám péct do trouby! Pouze kontrolovat, aby se to nepřipálilo! Až je maso měkké, odeberu do kastrůlku trochu omáčky, zahustím smetanou a vrátím do pekáče! Přidám majoránku, chvilinku povařím a fertig!! Ovšem nikomu nevnucuji, každý má svůj recept, stejně jako třeba na svíčkovou😂😂😉
Prosím mariánku nechte buď do postele nebo do bramboračky
To co se kolikrat podava je podla me mozna ostrejsi leco ! Po spravnem slehu se stravnik musi citit jako kdyby ho kat seslehal dutkama namocenyma v soli, pepri . Ja ho delam takto : samo maso, prorpstla krkovice, zelene feferonky, sul, pepr. Ve finale prileju nalev z feferonek. Jako priloha pouze chleb !!!
Tak to je jenom oprsklé maso na tuku a nic ,takže ani flamendr to není.To svede i 5 l děcko,ale hlavně ,že je tam hodně masa bez ničeho
Slaninkou nikdy nic neskazíš-pár rad pro mladé hospodyňky-je vhodné při pečení na pánvi tuto omeletku přikrýt pokličkou-hmota lépe naskočí(sufluje),mírný plamen a otáčet pánví a můj zlepšovák-sejmite pokličku z pánve přiklopte měl.talíř-překlopte na něj a sesuňte zpět na pánev a je to bez nepořádku na podlaze a omeletka je jak lusk-nepotrhaná-snad k pochopení
Jsem sic starší ročník,vody si velice vážím a hlavně v suchých měsících ,když je vody na zalévání nedostatek a rostlinky žadoní-mám v sudech asi 5000 l vody-dešťovky .Vodu na odpuštění sprchy nachytám asi 10 l než teče teplá a tou spláchnu wc-je to i trochu sportu a ostatní v článku je hova..na.nemusím chytat malinký trošek ,ale stopnu si ji.
1
Sledujících
0
Sleduje
1
Sledujících
0
Sleduje
Jani překrásné video,pěkně nahlas-ne všichni mají dobré uši.Asi upeču na vánoční lenošení,no uvi-zařekl jsem se ,že nebudu kupovat čoko pokud je nehorázně předražená