To je ono, to jsem čekal, že umělec Babica dá do salátu syrovou nakerájenou cibuli, protože ta tam hned za několik hodin začne kvasit a bude vám šoufl od žaludku, protože nejen to nadýmá, ale slát i čpí. Tak to je jedden velký průser a zahráváte si se zánětem žlučníku, ba dokonce se zánětem slinivky břišní. Tak jestlu takto vaří Babica, tak ať si to žere sám.
To je něco nehoráznýho co on si dovolí prezentovat v televizi.
Salát na chlebíčky dává Babica pokud možno už částečně zkvašený, aby to mělo šmrnc.
Tak fuj, to si nacpi do huby sám. Jp
To je pro tchyni
no, čumím. Po nekonečně dlouhé řadě naprostého bizáru v článcích na téma "jak bylo všechno za socíku špatné a hnusné", tu máme najednou vcelku neutrální článek, který vlastně jen potvrzuje fakt, že potraviny / ale i výrobky typu těchto salátů / byly tenkrát na nesrovnatelné úrovni a kvalitě, než ty současné. Ano, článek víceméně řeší domácí přípravu, konkrétně v použitých salámech, ale ve všech vašich příspěvcích sami zmiňujete tu hrůzu, co si dnes máme možnost koupit již hotové. Ano, hrůzu, jejíž základním problémem je zejména použitá "uzenina", konkrétně tzv. "výrobní salám", což jsou rozmělněné vepřové kůže a trocha nejčastěji drůbežího separátu - další hnus. Občas mne napadne hloupý pokus někde si koupit na zkoušku salát, ať již v lahůdkářství, nebo ve vaničce v marketu, ale téměř ve všech případech letí flopem do koše. Fakt to nejde jíst a obdivuji ty, co to zvládnou....
Rád jsem si občas dříve koupil v Kaufu od Varmuži salát co byl do 10 kč-teď za 18 kč si je vůbec nekupuji a snad nejhorší a strašně hrubý salát jsem jedl z Penáče-Karlova koruna-hrůza děs-do koše neletěl,ale odradil pod touto značkou
Také jsem kdysi zkoušela pěstovat. Leč moje provozní teplota je mezi 16-19 stupni. To se orchideím nelíbí. Navíc věčně větrám. Za každého počasí. Průvan se jim taktéž nelíbí. Tak mám krásnou diphladenii celoročně obalenou květy, říkám jí "Julča" a Julče nevadí vůbec nic. Jen bývá občas extrémně žíznivá.😉
Já říkám Julinka,něčemu jinému,hádejte kde se nachází
Máme to podobně. Sýkorky koňadry, modřinky, občas babka, stehlíci, vrabci polní i domácí, dlaskové, strakapoud velký i prostřední, strnadi, zvonci, brhlíci, šoupálek, čížkové, mlynaříci, hrdličky, kosové, sojka, pěnkava, červenka. Samozřejmě to není pořád stejné, osazenstvo krmítka se mění podle toho, jak přilétají tažní ptáci.
To je ptáčků až oči přechází,kos do krmítka nechodí-ten tak na jablko,ale chci poradit všem, po létech nezdaru ,kdy mi lůj kočky či kuny vždy utrhly z věve nebo to sčísly.Český zahrádkář,pěstilel si musí vždy poradit-na chalupě zrovna dnes jsem lůj připevnil na 4m dlouhou dř.tyč 2 velké kusy drátem a uprostřed tyče omotal igelitem a připinákem přichytl a dal ke stromku a omotal drátem-takhle to dělám již 2 r s úspěchem-zůstane jen ,,košilka"a dravci musí bohužel k sousedům jinam
A vy bědujete nad čím? Bědujte nad tím,že si poslanci přidají desítky tísíc a důchodcům musí stačit 350 kč.Takže kdo je zde nenažraný paní přechytralá.A propo, pro příště to pište i s háčky, at to po vás nemusím luštit.
Toto jsem si taky myslel a byl jste rychlejší-mám dceru ve Švýcarsku a že by sbírala franky ze země jak pani Dana se mi nepochlubila.Jistě ,že živ.úroveň je tam o hodně lepší,ale na bydlení 1 plat dají-to je tak bokem info.
Zajimavy, jak seniori porad beduji, lak se jim spatne dari a nenazrane chteji porad vic a pritom clovek porad cte, jak jsou pripravovani podvodniky o statisice ci rovnou miliony. A tem pridavat? Nesmysl! Jen info, me je 74 a pridavat nepotrebuju a nenazrane nervu.
Jseš blbka,někdo utratí celoživotní úspory a žije z výplaty do výplaty a někdo si ušetří, aby měl na nečekané výdaje ap. a my co dostáváme zasloužilý důchd za odpracované léta si to snad zasloužíme,nééé a ten trošek co přidají není o nenažranosti.tak se probuď !
To já mám jednoduší než pani ve videu.Krmítko mám na parapetu v kuchyni a dívám se na ně z půl metru a pak mi nešilhaj oči jak pani-je to krása se dívat na jejich pestrou barevnost-sýkorky,dlask,šoupálek,hrdličky,vrabčáci,semínkáři,strnadi a některé člověk již ani nezná se mají u mě dobře a dnes jsem pověsil 2 ks loje na drát na větev a řádně připevnil proti kunám a kočkám-větve sahají k oknu tak je to pěkná podívaná jak si každý hájí ten svůj žvanec a malý ptáček se jen tak nedá odehnat od většího a to je někdy souboj.Tak krásnou vánoční podívanou všem dobrým lidem přeji
Název je dost zavádějící, jako všechny názvy článku nebo videí na webech, a neznalý editor evidentně usiluje o co největší počet kliků. Já teda názvy u videoreceptů nečtu.
Nicméně tento recept je variace na český maďarský guláš. V maďarsku vaří úplně něco jiného.
Jasná věc,ale to málo kdo pochopí-maďarský guláš uvařený podle českých kuchařů a přispůsobený k našim chuťovým buňkám je jiný než co vaří maďaři ap
1
Sledujících
0
Sleduje
1
Sledujících
0
Sleduje
Ale okurku má nakrájenou po kuchařsku.Proč opékat uzené?Fleky,uzené,cibule,sůl,pepř a do pekáče vym.sádlem a vysyp. strouhankou a zapéci-v polovině zalít rozšl. vejce,mléko či smetana,sůl a dopečeme do zlatova-vhodná č.řepa nakládaná či okurka a to je celý zázrak.M.oř jsem ještě nezkoušel