""Vedro je prý neúnosné do té míry, že k moři prakticky ani nechodí.
Děti jsou v bazénu, my s manželkou většinu času trávíme na pokoji.""
Nemá to být obráceně?
Když bylo v Tunisku vedro, tak jsme chodili raději k moři. To bylo studenější než hotelový bazén.
Ale když někdo neví jestli je v Tunisku nebo Tunisu?
Milý článek, jen malá oprava - želvy patří do třídy plazů, nikoli obojživelníků.
A to i ty vodní.
A já že to je hlodavec. Hlodavec vodní, čili želva. Viz Jan Kraus: Odkaz
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Achjo, přátelé, tohle bylo smutné počtení. Když já začínal s řemeslnými pivy, tak jsem taky nechápal názvy jako gose, NEIPA, APA, IPL, sour, lambic, faro, porter, stout, doppelbock, Imperial stout a tak dále a tak dále, proč to tu vypisovat vše, že... Když něco neznám, tak to nebudu odsuzovat a naopak provedu "průzkum bojem" není nic lepšího, než si dát v takovémto podniku několik malých a zjistit, co se pod kterým tím prapodivným názvem skrývá. Jen díky tomu jsem poznal kouzlo "pastry sour ALE" a nebo třeba "Milk stoutu". Říkám to všem těmto nespokojencům, co si chtějí dát pivo, co se dá koupit v každém druhém podniku: buďte zvědaví, objevujete, je to škoda se plácat jen u ležáku. Nic proti němu, ale proč nepoznat něco novýho? Napadlo by někoho z běžných konzumentů koupit si pivo "tzatziky"? Asi ne, ale já si ho v parném dni s gustem dal a bylo nečekaně osvěžující a jo, byla z toho cejtit jak okurka tak i to koření! Navoněné pivo, je smutné, že IPA je označována jako "navoněná" ty cistrusy v tom nejsou vyždímané, to je použitým chmelem, přece.. není jen klasický ŽPČ. Jsou různé skvělé chmely: Galaxy, Kazbek, Idaho,... buďme zvědaví a ochutnávejme. Třeba se pak vrátíme k naší oblíbené značce a nebo objevíme novou. Dej Bůh štěstí.
2 odpovědi
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Ověřený uživatel
Tento účet je ověřený Seznamem a představuje skutečnou osobu, registrovanou firmu nebo subjekt.
Helter Skelter Tzatziki.
To byl zážitek.
1 odpověď