Tak toto je opravdu zoufalost. Do koprovky žádný vývar nepatří i když to hodně lidí tak dělá. Koprovka je besamel zjemněny smetanou ale pořádnou alespoň 33% a ne nějakou na vaření. Kopru musí být hromada aby byl v omáčce vidět. Dochucovat omáčku a pak už ji neprevarit to jsem ještě neviděl.
Jakou podstatu věci máte namysli? Podstata věci je zdobení těch řízků a ty detaily jsou tam dost důležité. Měla by jste se raději pozorne dívat aby jste se od Mistra Mistrů studené kuchyně něco priucila.
Tak tohle se opravdu nepovedlo. Velikonoční nádivka se vždy delavala ze zabijackova buchty pak kopřivy, uzené i tucnejsi, vývar z uzeného a hlavně hodně vajec. Tato nádivka musí být hutná a kompaktní protože se jedla především studena.
1
Sledujících
1
Sleduje
1
Sledujících
1
Sleduje
Video fajn. Jídlo vypadá skvěle a asi i bude vcelku dobre i když zase taková pecka to nebude. Ale segedak to není ani omylem!