Tenhle článek je naprostá hloupost.Hmyzu je dost a to že při ochlazení to některé vlaštovky nezvládly je celkem přirozené protože vždy odpadnou slabší jedinci kteří by cestu do teplých krajů stejně nezvládali a po cestě by uhynuli. Že by další pokus strašit lidi green dealem. Jen čekám kdy zase nějaký dobrák bude žádat o dotace na záchranu vlaštovek.
Vaše inteligence je zarazejici.
Taky zastávám teorii co říkala paní nebo slečna Kršáková u míchaných vajíček je síla v jednoduchosti stačí máslo a trochu soli. Kdo chce zdravější variantu může k tomu zeleninu zvlášť a kdo je jako já tak si je může udělat na slanině nějaké kvalitnější. No co k tomu říct kuchař nedůvěryhodný a z té jeho konzistence co vytvořil mi není nadvakrát.
Běžně si takováto vejce můžete dát třeba v Turecku. Mimochodem chutnají fakt skvěle.
Ano přesně tak. A takto upravenou husu či kachnu zalitou sádlem můžete uchovat několik týdnů a dle potřeby použít. Ale to co jste vy popsala ve svém příspěvku není konfitovani,ale pomalé pečení. Při konfitovani se kachna nepodléhá jen se celá zalije sádlem a pouze osoli. Vznikne vám polotovar který dále můžete použít dle libosti. Je velice oblíbená např. i zastavěná.
Zastudena. Tam mělo být. Bohužel telefon si občas pise co chce.
Jak myslíte, při nízké teplotě tzn. kolem 70 stupňů, zalité v tuku se maso konfituje
Ano přesně tak. A takto upravenou husu či kachnu zalitou sádlem můžete uchovat několik týdnů a dle potřeby použít. Ale to co jste vy popsala ve svém příspěvku není konfitovani,ale pomalé pečení. Při konfitovani se kachna nepodléhá jen se celá zalije sádlem a pouze osoli. Vznikne vám polotovar který dále můžete použít dle libosti. Je velice oblíbená např. i zastavěná.
Já jí také konfituji tak dlouho, ale úplně jiným způsobem, naporcuji prsa a stehna, osolím a okmínuji a dám do kastolku , podleji maličko vodou a nechám jí při nízké teplotě v troubě, po určité době kachna pustí tuk, ve kterém se konfituje. Nakonec sliji tuk a rychle opeču nebo ogriluju
Ale to není konfitovani ale pomalé pečení a to je velký rozdíl.
1
Sledujících
1
Sleduje
1
Sledujících
1
Sleduje
Video fajn. Jídlo vypadá skvěle a asi i bude vcelku dobre i když zase taková pecka to nebude. Ale segedak to není ani omylem!