Dělám utopence tak 30 let. Postupným experimentováním jsem dospěl k téměř ke stejnému. Také vnitřek pepř a paprika (sladká nebo ostrá). Jen špekáčky rozříznu hned, pak se lépe loupou. Když vařím nálev, tak přidám i usušené feferonky. Jen poměr ocet voda dávám 3 ku dvěma. Nejlepší je pak utopence nechat uležet aspoň měsíc. Musím mít mazlavý povlak, což znamená, že jsou uležení. Jo a hlavně nezapomenout hned po naložení pořádně protočit, aby se odstranily vzduchové bubliny. To sem tam opakovat. Mám ověřeno, že když se to nedělá, tak je to poznat, byť nepatrně.
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Vím, že je časově zaneprázdněn, ale kdyby si pustil zápasy z Eura či jakýkoli jiný, tak by věděl, proč netáhnou. To, že prohrají, to by nevadilo, ale ten zápal, atraktivita nula nula nic.