Před časem jsem někde získala recept KUŘE PODLE FLOYDA a je to asi ve výsledku podobné, jen o hodně jednodušší. Zesklovatí se na oleji cibule, česnek, přidá se kari, šalvěj, muškátový oříšek, zázvor, pepř a chilli, nechá se rozvonět, pak se přidají čerstvá nebo nakládaná rajčata, přivede se k varu a přidá se pokrájené maso z pečeného kuřete i se šťávou, nechá se chvilku provařit. Pak necháme trošku zchladnout a přidáme zakysanou smetanu nebo bílý smetanový jogurt. Solí se až nakonec. Podáváme s rýží. Je to opravdu rychlé a dobré a když pečete na jeden den klasické kuře, stačí přidat ještě porce navíc a druhý den máte za chviličku úplně jiné jídlo.
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Před časem jsem někde získala recept KUŘE PODLE FLOYDA a je to asi ve výsledku podobné, jen o hodně jednodušší. Zesklovatí se na oleji cibule, česnek, přidá se kari, šalvěj, muškátový oříšek, zázvor, pepř a chilli, nechá se rozvonět, pak se přidají čerstvá nebo nakládaná rajčata, přivede se k varu a přidá se pokrájené maso z pečeného kuřete i se šťávou, nechá se chvilku provařit. Pak necháme trošku zchladnout a přidáme zakysanou smetanu nebo bílý smetanový jogurt. Solí se až nakonec. Podáváme s rýží. Je to opravdu rychlé a dobré a když pečete na jeden den klasické kuře, stačí přidat ještě porce navíc a druhý den máte za chviličku úplně jiné jídlo.
1 odpověď