Pokud ochutnáte dobře připravené a dochucené jídlo z netradičních surovin nebudou ho lidi odmítat.Pokud ale někdo ochutnává nové jídlo od kuchaře,který ho neumí doladit,tak se k němu víckrát nevrátí,a bude ho všude už jen zavrhovat.Není dobré novinku poprvé zkoušet doma na rodině,když nevíme jak přesně by to mělo chutnat.
Mám to vyzkoušené,a hodně netradičních pokrmů jsem už dávno zařadila do svého jídelníčku. Pokud cestujete,ochutnávejte všude od místních,kteří je připravují dlouho a mají s nimi zkušenosti.
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Byla jsem před pár lety vČ.Krumlově na jeho výstavě i u červeného domku,zanechalo to ve mně výrazné vzpomínky k zamyšlení,podivuhodný umělec,jedinečný svého druhu,a vnitřně mě to obohatilo