Tak proč ukrajinský šéfkuchař vaří také z ruských konzerv? Francouzká a britská jídla dostávají od západu, ale kde berou ty ruská? Když jím nechutnají, tak proč si neudělají ukrajinský šašlik. Ten je od 2.sv známý jako oblíbená specialita, s kterou ukrajinský lid přežil bídu i v poválečné mírové době. O šašliku jsem slyšel jenkm samou chválu, ale nikdy jsem si ho tam nedal. Nechtěl jsem se na cestách pos, a doprovod nás před ním varoval. Asi z důvodů špatné přípravy a druhu upraveného masa. Většinou jde o maso, které nebylo kontrolováno. Jak se to napíchne na jehlu, tak nad ohněm už nepoznáš kde to maso běhalo nežli bylo poraženo. Člověk přeci nemusí sníst všechno co páchne po krvi. Podle přiloženého snímku šéfkuchaře je vidět že jemu nedělá problém vařit z mrtvých zvířat. I v době valky je viditelně spokojený, i když to dělá zdarma. Přeji kulinářské zážitky. Hlavně se kluci nepo.
Šašlik je maso na rožni , ale jen lehce ocouzene, vyžaduje to dobrý chrup
Myslím že ukrajina letos rusáky vyžene, putinstán se na podzim rozpadne a redukuje na moskevskou gubernii. Příští jaro začneme s repatriací českých rusofilů, chcimírů, putinovců a jiných zastydlých komoušů do rezervace Nóvaja Čéchija u Petrohradu. Foldyna bude prezident, Ševčík ministr financí, Das Rajchl ministr vnitra, Bašta se Skálou budou mít na starosti důchodový systém, Konečná lidové milice. Chudák Roman Horký z Kamelotu o tom vítězství nad západem složí píseň Poslední ráj.
A ty budeš v blázinci.
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Kdo by do toho sel ať si to vyzere ten kdo to vyprovokoval