Ten článek nemohl napsat chlap, ale zřejmě nějaká zakomplexovaná ženská. O hospodách 4. cenové skupiny si není třeba dělat nějaké iluze, ale pivo tam bývalo prvotřídní, protože tehdejší konzumenti nebyli žádní pitomci a na špatné pivo by tam nechodili, hospod této kategorie bylo totiž opravdu hodně a lidé měli možnost výběru. Naopak cigarety BT nebyly nijak oblíbené a převažovaly značky start, mars, clea a pokud jste je sehnali, tak sparty.
Pobavily mne ty housenky a broučci. Máme 15 slepic na výběhu 4 x 10 metrů a žížaly, housenky a podobnou havěť tam můžu těžko najít, slepice z toho udělaly mlat. Několikrát za rok jim tam kultivátorem zkypřím kousek půdy, aby měly v čem hrabat, dávám jim zelené - kopřivy a posečenou trávu. Aby dobře snášely, tak je třeba je v zimě nepouštět ven, aby zimou neztrácely energii a udržovat světelný režim. Pak se dá čekat kolem 300 vajec od slepice za rok.
Tak nevím, ale Eska nebyla kolo, po kterém bych toužil. Jezdilo se na ní hrozně. O skládačce ani nemluvím. Dala se sice složit do kufru, ale proč by to kdo v té době dělal. Šlapalo se na ní strašně těžko a celkově to bylo hodně nepovedené kolo. Kamarád ji měl a smál se, že ji ani nikdy nezamyká, protože takový křáp by těžko někdo kradl.
Pak se divíme, proč se říká "novinářský odpad". V poslední době se v tisku objevují diskuze o tom, co se stane, když někdo, zejm. dítě, v obchodu jí třeba rohlík. A ejhle, najednou na Novinkách novinář Zbožínek, neschopný sehnat kvalitní zprávu, vypotí senzační článek o obrovské pokutě a aby to mělo větší váhu, uvede, že se to stalo v Rakousku. Pane Zbožínku - příště tu o Karkulce...
Pořad nesleduju, znám ho jen z ukázek, takže filmové záběry posoudit nedovedu. Ale - není to dokument, ale reality show. Dokument by nedali do hlavního vysílacího času a taky sledovanost a tedy reklamní účinnost by byla někde úplně jinde. Divák není pitomec a je mu jistě jasné, že prakticky všechny vysílané záběry jsou předem připravené. Takže je chvályhodné, že se autor článku rozhodl upozornit čtenáře na "chyby" v pořadu, zároveň to ale dokládá jeho, řekněme, poněkud chabého ducha...
1
Sledujících
0
Sleduje
1
Sledujících
0
Sleduje
Na pomalu pečené krkovici nejde vlastně nic pokazit. Paní bude zkušená kuchařka, když musí takto pečené maso kontrolovat vpichovým teploměrem :-D
1 odpověď