Pan autor tohoto pamfletu absolvoval školení s vyznamenáním.
Ještě by se mněl informovat, co to je mražák a která prodejna na vesnici jej v padesátých letech měla. Ať to byla prodejna potravin a nebo místní řeznictví. Maso k řezníkům na vesnice se naváželo obvykle v pátek, většinou ve stejnou dobu, čerstvé z blízkých masokombinátů. Místní řezník věděl, kolik toho prodá, podle toho si také objednával. Tak když tam přijel nějaký jouda jako autor v jiné dny tak si mohl koupit uherák a nebo vepřovou konzervu. Místním to tehdy nevadilo. Ještě by se mohl informovat, než něco sesmolí, kdo na vesnici a nebo kolik obyvatel chodilo nakupovat maso k řezníkovi a kdo měl maso od souseda, který rád něco prodal a nebo dal za protislužbu.
3
Sledujících
8
Sleduje
3
Sledujících
8
Sleduje
Mezi prvními, komu to oznámili, byly Novinky.cz.
1 odpověď