Já dělám špekáčky na černým pivu jinak. Špekáčky nařežu křížkovým vzorem a opeču na sádle. Pak je vytáhnu a na tom tuku osmahnu cibuli, spařená rajčata a kousek papriky. Tím potom zaleju opečené špekáčky a podleji černým pivíčkem. Až to zkaramelizuje, tak je to hotové. Cca 45´ A to je potom bašta. V jeho receptu jsou špekáčky ohřáté jenom v omáčce. A to není vono. 😄
Toprecept. To udělat u Kašpárka, tak toho Mišullina zastřelí. A vodě s moukou si dovolí říkat omáčka? Úplně jsem si zkazil dojem, že ten kuchař umí vůbec vařit. Kuchař, který se učí, tak 1 rok vaří jen omáčky. Ale tento ňouma, nebo kdo to byl, se nenaučil vůbec nic. Myslím si, že podle rukou to mohla být Mišullinka. 😄 😄
0
Sledujících
1
Sleduje
0
Sledujících
1
Sleduje
Pane Staňuro, to už tady jednou bylo. Po roce 89 se vyjádřil pan Klaus. Utáhněme si opasky a do 5 let se budeme míti jako v Rakousku. Tak se oba pro Boha vzpamatujte a neoblbujte lidi. Nebo si budou myslet, že jste nesvéprávní. OBA. 🙂