Vážení,
ani nevíte, jak po přečtení všech těch příspěvků, jsem rád, že žiji svůj klidný a spokojený život s manželkou, se kterou jsem 45 let se třemi dětmi a vnoučaty a užívám si každý den. Život není procházka růžovou zahradou, ale kdo ho umí žít, ví o čem píši. Není to lepší než mít na 14 dnů miliardáře, ze kterého se dá udělat lehce i milionář ?
Všechno záleželo na lidech. Naše kuchařka - na ZDŠ v Žebráku paní Jarmila Zítková - ta vařila tak báječně, že i po 50 letech vzpomínám na její vaření. Neexistovalo jedno jídlo, které by někomu vadilo. Byla to prostě vynikající a skvělá kuchařka, která obědy (tehdy nebyly žádné zmrazené potraviny, dochucovadla či jiné polotovary) uvařila s láskou. Navíc nám pekla, dělala dezerty, no prostě KDO UMÍ, TEN UMÍ.
Potěší to, když i po dlouhé době ukončení školní docházky napíšete test správně. Znamená to, že jsme měli VYNIKAJÍCÍ učitele, jak na ZDŠ v Žebráku, kde nás učily paní Jiřina Kočárková a Olga Žáčková, ale i na SEŠ v Plzni, kde velice rád vzpomínám na milou, inteligentní paní profesorku - naši třídní - paní Mgr. Hanu Matouškovou. Všem Vám patří velký dík.
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Ještě si myslím, že do správného buřtguláše patří i trochu celého nového koření a bobkový list. Jinak to nemá chybu