Na internetu jsem si našel recept a zašel do nejbližšího obchodu. Přestože se jednalo o velký hypermarket, ingredience jsem v něm do Pho buď nenašel, nebo byly ve sterilované formě a navíc velmi drahé.
To nevím kam jsi koukal protože vše na pho se dá běžně koupit.
To za a, za b, recept na česnek je takový blábol, že mám podezření, že vůbec neumíš vařit.
A do misky napřed nudle pho, maso zelenina, klíčky a pak bylinky.
Nevím proč by měl někdo strkat vařené maso do mrazáku. To je fakt úlet...
Jako kuriozitku bere fermentovaný česnek v miso pastě. „Síla česneku se tak malinko ztratí a je lépe stravitelný. Miluju ale i fermentované medy a octy. Letos se mi povedl bezinkový ocet na výtečnou. Skvělá je i fermentovaná zelenina v tamari omáčce,“ vyjmenovávala s tím, že stále není u konce.
„Vracím se k receptům mé babičky, mé maminky, prostě jak to dělávali naši předkové.
Omlouvám se ale miso pastu a tamarind přinesli až vietnamci, když zakládali SAPU. Určitě je neznali vaši předkové, pokud nežili v Japonsku nebo Vietnamu.
1
Sledujících
1
Sleduje
1
Sledujících
1
Sleduje
Ověřený uživatel
Tento účet je ověřený Seznamem a představuje skutečnou osobu, registrovanou firmu nebo subjekt.
To co je v té misce, není rybí omáčka, ale marináda o více inhrediencich.