Ano, majoránka je prevít, pomůžu potvrdit, než jsem přišla na to, že zhořkne vždy protože jí tam dávám na začátku bylo to o nervy. Jinak na hořkost mi brambora nepomohla, ale zato jak je napsáno s chlebem - to funguje, doporučuju patku tvrdého chleba a vytáhnout a hořkost i slanost byla fakt mnohem menší. Víc takových článků, třeba na vývar nebo omáčky, chybami se člověk sice učí, ale na druhou stranu, bych se raději učila jen teoreticky čtením článků než v praxi v kuchyni a vylívala to pak 😄
Vidíte, a já, kdyby bylo 1. dubna, tak jsem přesvědčená, že je to apríl:)
V německu, kde jsem žila 12 let se zavařují brambory běžně a v restauracích skutečně na jídelním lístku najdete v každé restauraci kyselý studený bramborový salát (němci ho dělají často doma právě z nakládaných brambor v tomto kyselém nálevu).
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Přidávám ještě muškátový oříšek a k vínu naprosto dokonalé!