Neplýtvat jídlem je bohulibý úmysl, ale s (ne)kvalitou potravin v ČR to moc nejde. Rozpékané pečivo ze supermarketu splesniví za několik dní, uzeniny z pultového prodeje jsou za 2 dny nepoživatelné, protože smrdí jak bolavá noha a ovoce pro změnu dozrává i několik týdnů. To jen tak neshnije, protože je plné chemie.
1
Sledujících
0
Sleduje
1
Sledujících
0
Sleduje
Ověřený uživatel
Tento účet je ověřený Seznamem a představuje skutečnou osobu, registrovanou firmu nebo subjekt.
Kdysi jsem snědl Nagu Morich (cca 800.000 SHU) a už bych takovou blbost nikdy neudělal.
Habanero na pizzu klidně, pořádně ostrý gulášek klidně, Tabasco k masíčku nebo párkům,proč ne, ale cokoliv nad 500.000 SHU bych už nepozřel.