Nedávno jsem si dal u rádoby kamaráda v jeho restauraci smažák s hranolkama a tatarkou za 220 Kč. Dostal jsem hnusný polotovar a tatarku kydnutou z kýblu asi z Ma.ra. Takoví hospodští ať to zabalí co nejdřív, protože jsou to bohapustí zloději a šejdíři. V dobré hospodě dám za poctivé jídlo klidně 300 Kč, a přesně takové hospody přežijí, protože mají dost zákazníků, kteří tu poctivost ocení.
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Jako Sparťan vidím problém úplně někde jinde, než v trenérovi, který je TOP: jediný člověk, který Slávii sráží a škodí jí je Luftjarda Prdík, který umí akorát rozhazovat peníze za nesmyslné hráče, o kterých prohlašuje, jak jsou všichni mezigalakticky fantastičtí, a pak po pár měsících v klubu vyhoří, když mají tu fantastičnost prokázat na hřišti (čest vyjímkám). A ta jeho komunikace a chování jako manažera je další totální úlet. Chová se a komunikuje jako osel, což podle mě není hodno klubu jako je Slávie. Na druhou stranu jsem za to všechno jako Sparťan rád, protože náš parník ujíždí v dál...