Opět gastronomický "odborník". Nejmenoval se autor náhodou ještě nedávno Traveller? Za prvé, když pecorino, tak nejčastěji toscano - romano je pro přímou konzumaci příliš slaný a je určen primárně k vaření, například pro cacio e pepe. Za druhé, je asi jediným člověkem na světě, který označil chuť pecorina (a to vůbec nespecifikoval kterého druhu) za výraznější a lepší než parmigiano reggiano. To vůbec nestojí za komentář. Za třetí, Francie má mnohem více druhů sýra než je dnů v roce, přes tisíc, ale to asi autor vůbec netuší.
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Ověřený uživatel
Tento účet je ověřený Seznamem a představuje skutečnou osobu, registrovanou firmu nebo subjekt.
Tak nevím, první týden v červenci mělo Středozemní moře pod Toulonem podle oficiálního údaje na pláži 21 stupňů, takže všichni se akorát rychle osvěžili a pak pádili zpátky na lehátko nebo deku.