Pečou klasicky bez náhražek s vysokým podílem lidské práce, takže prostě podle toho mají ceny. Navíc mají pražské nájmy. Nijak extra se cenově nevymykají ostatním podobným pekárnám po Praze.
Vy někteří Pražáci jste úplný divnolidi. Kupovat rohlíky za 9 korun? Jaká tam je přidaná hodnota v nich? Maximálně je upeče v jiné troubě s jiným tvarem, posype mákem nebo solí ve tvaru labutě a zabalí je do ECO brandové papírové tašky a hned je cena na světě. Vy prostě jenom toužíte po tom, kupovat obyčejné věci za horentní sumy a machrovat vzájemně před sebou. To samé je u Starbucks kafe na Malostranském náměstí za 200 korun atd... Ale myslím, že přichází doba, kdy někteří tento styl budou muset opustit a hlavně ta skupina, která to má jako pózu (navoněná bída), protože praví milionáři znají hodnotu peněz.
Úplná hloupost tento recept. Musí se právě použít elektrický šlehač, normální horké mléko, hodně másla a správný druh brambor. Nikdy se nestane, že by se přešlehala a stalo se z ní lepidlo. Nevím, kdo chce kvůli tomu ušpinit tolik nádobí a ještě ji přihřívat, aby se připálila. Když se všechno dělá hned po uvaření, je vynikající výsledek bez práce.
Všechny tyto recepty by měly být v tomto období přísně zakázány. Nejdřív si národ nacpe nácky třídenním obžerstvím a pak si uvaří toto - pouze tuky a cukry. Není se čemu divit, jakou má pak národ zdravotní kondici. Mimochodem ten nejznámější případ je na Pražském hradě. Čili bych doporučil dát si rybu, zeleninový salát a jít běžkovat nebo chodit. Asi budu upálen tady, ale svůj názor jsem říci musel. Omlouvám se.
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Ověřený uživatel
Tento účet je ověřený Seznamem a představuje skutečnou osobu, registrovanou firmu nebo subjekt.
Ať si zdražují jak chtějí... když budou chtít koukat na prázdné stoly ?! A ještě můžou úplně zrušit přijímání karet 😁 Pak už nepřeji nic jiného jim, než bankrot.