Dobře, všechno není mražené, ale skládané 😁
Je to proste jiny typ kuchyne. Doma si taky sendvic poskladás a nebudes ho varit. Stejna je Bageterie, KFC, ale i cesky stanek s oblozenejma houskama na Masaryčce. Proste uz mame na vyber mnohem vic, nez jen nezdravá ceska typicka kuchyne. A to snad dobre, nebo ne?
Jistě. Šéfové by chtěli mít NULA zaměstnanců, a ještě vyšší zisky. A já ty jejich "žrádla" zásadně nejím. Nechci mít měch jako vyžrané prase.
Po salátu nebo kuřecim na grilu ve wrapu bez oleje se dá stloustnout? Ty vago.. klasickej gulas s knedlikama je fakt dietka.
Problem je, ze lidi jsou líní a nehejbaj se. Za to nemůže ani mekáč ani uzenej bok z Lidlu.
Už aby to bylo.
Vždycky tak trochu lituju lidi v těhle rozmrazovnách.
Dnes už se jídlo ve fast foodu objednává převážně strojově, tj. na nějakém kiosku a obsluha už se se zákazníkem ani nemusí bavit.
Kdyby jídlo "skládali" roboti (o vaření se nedá bavit, jde o rozmrazování a následné skládání těchto polotovarů), tak by to byl ideál.
Mraženej salát? Rajče? Okurka? Salaty v krabičce jsou taky rozmražovaný?
Na maso vy doma mrazák nemáte? Co je na tom špatného? Každá restaurace i domácnost zamražuje. Žijete asi ještě v 19.století
Poprvé za 35 let něco dobrého od americké firmy pro Čechy. Není to málo?
Konečně, Češka Kellnerová přispěla půl miliardou, takže to nebude s přispěním Donalda tak horké.
Kde jste vzal vázený pane informaci o půl miliardě na Dům Ronalda McDonalda? Než tady plácat takové voloviny, raději si tyhle informace napred ověřte u nadace provozující Dům Ronalda. Je to naprostý nesmysl, větsinu peněz věnovali majitelé restaurací a jejich zakazníci.
7
Sledujících
0
Sleduje
7
Sledujících
0
Sleduje
No potěš koště. Ještě, že tam nechodím.
1 odpověď
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Taky je pro me restaurace v USA docela daleko :-D