Kdo neskáče není Čech, ale vy milostivá si skočte na psychiatrii, případně se raději více věnujte rodině. To, čemu nerozumíte, vám bezesporu přinejmenším kazí jméno. Všichni, kdo Davida Pastrňáka kritizují zřejmě sledují jiný hokej, než ti ostatní, kterých je naštěstí drtivá většina = objektivní a skuteční fandové.
Se zaujetím a rád sleduji všechny vaše epizody.
Údajně nejdelší TV seriál měl 15762 epizod a pakliže má Australské společenství více než 26mil. obyvatel,
a z nich je převážná většina slušně řečeno "gastromimoňů", přeji producentům a kuchařům hodně sil k překonání rekordu.
Skutečně nerad bych kohokoliv urazil, ale komparzistů tam máte opravdu dostatek.
Co Čech to trenér, tak se taky přidám 🙂
Zákulisí a diskuse typu pan Fousek vs. trenér atd. mi nepřipadá relevantní.
Stejně jako téma klubová příslušnost.
Zůstanu fanouškem optimistou, zajíci se počítají ......, i když to nevypadá dobře.
Že byl minulý kvalifikační zápas bída, to jme viděli. Stačilo shlédnou např. zápas Slovensko-Portugalsko a byť Slováci nebodovali hráli FOTBAL.
Co se týče přáteláku. Pokusí se někdo vysvětlit proč Souček, který laboroval se zraněním a má extrémní vytížení v kubu hrál celé utkání ?,?
To mi hlava nebere. Že by ho pan Šilhavý zkoušel?
Pane bože, proč zas Extra Virgin, ...to je symfonie 🙁 (to musí smrdět jak "vix")
proč ne české sádlo?
proč ta kapie, ta zbyla z minulého leča ?
proč ne majoránka?
proč ne kmín?
proč zauzená paprika?, ale budiž
proč ne malá špetka pálivé nebo pepře?
proč maso zprudka nezarestuje (nezatáhne) a nechá pustit šťávu?
Nové koření bez výhrad, jde i nahradit špetkou mletého a nemusíme pak nic lovit z talíře.
...a když už bych to chtěl prohlásit za symfonii,
určitě si dám tu práci a podleji vývarem.
a titulek pod videem """gulášek s masem, které se jen r o z s í p á """ ....tady asi bude chybička 🙂
.....jiný kraj.....jiný guláš, chápu že to každý děláme tak trochu "nejlepší a po svém"
Pomóóóc,
neříká se bramborovému guláši "buřtguláš"
Respektuji různé recepty, různé chutě, různé gastro-názory, ale pán bude asi vzdálený příbuzný Jirky Babici
Shlédnul jsem několik receptů, ale při vší úctě, česnečka a další základy na másle, olivový olej, protlaky, guláš bez základu na cibulce.
Lidi prosím, buďme Češi a Moraváci ne Vegani.
Sádlo je asi osmá nejzdravější potravina na světě, cibule je základ od dob M.D.Retigové, nenechejte si sebrat minulost babiček a prababiček, nebo snad měl někdo před třiceti či padesáti lety ve špajzu extra virgin ?
Dobrou chuť všem co vaří podle tradic a zeměpisné šířky "české kotliny"
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
. . . sparťanský odchovanec????😁🤔
2 odpovědi