Chce to vykonny plyn, s elektrikou je to na nic. Zacina se smazicim vajickem, do nej nudle a na zaver zelenina. Nudle se nesmi moc lepit, musi se po uvareni proplachnout studenou vodou a lepsi je pouzit je studene. Zeleninu trochu predsmazit, ne preddusit-kedluben se vubec nepouziva, ale samozrejme muze byt stejne jako cuketa, dyne (coz je proste nesmysl). Tolik sezamoveho oleje vsechno prebije, lepsi je smazit na slunecnim, na zaver dochutit trochou oleje z prazenych arasidu. Koreni na cinu je cesky nesmysl, pouziva se sojova omacka, bily pepr, kureci bujon v prasku, msg (fakultativne mozna trochu ustricove omacky, cesnek...), podstatny je velky plamen, prohazovani na panvi kvuli promichani
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Chce to vykonny plyn, s elektrikou je to na nic. Zacina se smazicim vajickem, do nej nudle a na zaver zelenina. Nudle se nesmi moc lepit, musi se po uvareni proplachnout studenou vodou a lepsi je pouzit je studene. Zeleninu trochu predsmazit, ne preddusit-kedluben se vubec nepouziva, ale samozrejme muze byt stejne jako cuketa, dyne (coz je proste nesmysl). Tolik sezamoveho oleje vsechno prebije, lepsi je smazit na slunecnim, na zaver dochutit trochou oleje z prazenych arasidu. Koreni na cinu je cesky nesmysl, pouziva se sojova omacka, bily pepr, kureci bujon v prasku, msg (fakultativne mozna trochu ustricove omacky, cesnek...), podstatny je velky plamen, prohazovani na panvi kvuli promichani
2 odpovědi