A Davidovou hvezdou je nyni nikoli maminka ve smyslu matriarchalni dulezitosti prvniho stupne, ale zena, jejiz hodnota zastoupenim jeji osoby v dulezitych zivotnich momentech po odtrhnuti z jeji naruce prevysila tim tu do te doby jedinou, matcinu, kdy narozenim potomka, matcina prapotomka, dosahla na uzavreni takrikajic generacniho kruhu
Jenže ty nudle pak budou na sr... když budu čekat na zeleninu ne? A to vajíčko se tam připeče, nebo jak?
Predvarim nudle, zchladim. Predsmazim zeleninu, dam do misky stranou. Do panve olej, pak vejce, pak nudle, pak zeleninu, mezitim ochutit. Kdyz to budete delat na maly vykon bez plamene, bude z toho blato, jak ve videu, kdyz na vysoky na plynu, budou z toho smazene nudle ze zeleninou a dokonce se nemusi lepit. To vajicko se navaze na nudle, nepripali se. Cele jidlo se ma varit chvili, ne 10 a vic min-je to minutka a proto se vse predvaruje/predsmazi, aby to vse na panvi zabralo opravdu trochu casu. To je ovsem zalezitost osvojeni si asijske techniky pripravy jidla vcetne odpovidajiciho vybaveni, nikoliv pripravy na "cesky" zpusob
Chce to vykonny plyn, s elektrikou je to na nic. Zacina se smazicim vajickem, do nej nudle a na zaver zelenina. Nudle se nesmi moc lepit, musi se po uvareni proplachnout studenou vodou a lepsi je pouzit je studene. Zeleninu trochu predsmazit, ne preddusit-kedluben se vubec nepouziva, ale samozrejme muze byt stejne jako cuketa, dyne (coz je proste nesmysl). Tolik sezamoveho oleje vsechno prebije, lepsi je smazit na slunecnim, na zaver dochutit trochou oleje z prazenych arasidu. Koreni na cinu je cesky nesmysl, pouziva se sojova omacka, bily pepr, kureci bujon v prasku, msg (fakultativne mozna trochu ustricove omacky, cesnek...), podstatny je velky plamen, prohazovani na panvi kvuli promichani
2
Sledujících
0
Sleduje
2
Sledujících
0
Sleduje
Náš pes v kuchyni uklízí podlahu. Cokoliv spadne je jeho. (kromě cibule a křenu)
3 odpovědi
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Nas pes neuklizi, ale vas pes je v tomto zarucene jeho modlou, byt odhadovat je pohodlnejsi nez tvrdit s jistotou co je licomerne a co pravdou jednoznacnou