NIc proti "dědovo" špačkům, ale praví špačci si zaslouží půl celé klobásy(nekrájené na 1/4) nejlepší je trochu pikantní např. hasičská. Heinz kečup dávám až 10 min před dokončením pečení- dostane se trochu do šťávičky a nezapomenu na máslo. Brambor a zeleninový salát podle výběru. Takhle to znám od "kluci v akci" a vařím už asi 10 let. Vždy si pochutnáme.
Malá útěcha, že v tom nejsem sama. To, co jsem těžce vypěstovala ze semen za oknem, tak jedno po druhém odchází. Sazenice rajčat se neodvažuji zasadit (jedna 29 Kč) . I muškáty raději "skladuji" doma - Ty, co jsem dala do truhlíků před 14 dny už to mají za sebou. ( 50 kč za kus) A jahody -to je snad pohádka o 12 měsíčcích ? Ani ta moje kočička nechce ven, což je u ní naprosto nepochopitelné. Všem pěstitelům přeji trpělivost, kterou já ztrácím. Českobudějovicko
Jsou moc dobré, ale marmeláda z poloviny trojúhelníčkú mi při pečení vyteče. Mám domácí zavařeninu a někdy se jistím potřením spojovaných částí těsta bílkem. Nejsem žádný začátečník, ale vždy po upečení si říkám"už nikdy", ale po čase zase zkouším - zvlášť když narazím na podobnou upoutávku. Poradí mi někdo ?
0
Sledujících
1
Sleduje
0
Sledujících
1
Sleduje
Asi nejsem dnes v konvici - získala jsem pouhých 6 bodů. 🙂