Škoda, že v tom sádle nebyly škvarky 🙂. Ale vůbec jsem netušila, chleba se sádlem a cibulí způsobuje nirvánu a neplodnost - takže v důsledku nirvána také způsobuje neplodnost? 😄
A Australanovi řekněte, že to vlastně není vaření. No jasně, když v tom není avokádo 🙂
A Zdeněk může mít přítele 🙂, o něj je ale zájem... Gratuluji.
Když tam bude Wade, tak ho budu přeskakovat. Jedna věc je preferovat jen hranolky a kečup, ale vyjadřovat se o jídle, které dostane, tak jak to dělá on je minimálně nevychované. Pokud si myslí, že je vtipný, tak fakt není.
A kráva má gumové maso, Wade? Nebo ta není velká?
S Natálií jste ho dali dohromady dobře 🙂.
Škubánky by mne taky neuchvátily 🙂. A pařátky už vůbec ne.
Možná by stálo za to, abyste u takových jídel uváděli jejich historii. V tomto případě, že se jedná o původně postní jídlo, ale to byste zase museli asi vysvětlovat půst. Takže nic 🙂.
Indka utekla? Takže to mají Indové společné - strach, že mák je droga...
Ano, názor Číňanky byl i pro mě velmi milý. Plně se s ním ztotožňuji.
A ano, blok vůči vnitřnostem má dneska, nutno říci bohužel, kde kdo. Ale je to jen o hlavě. naopak, vnitřnosti jsou obecně velmi zdravé, a oproti čisté svalovině masa mají v sobě i poměrně velké množství důležitých minerálů a i vitamíny.
Nemám blok z vnitřností, ty mám ráda. Jen ty žlázy nejsou mé oblíbené, i když jsem z nich párkrát vařila. Máte pravdu, že je to v hlavě 🙂.
Nějak nechápu Libanonce. Neuvědumuje si, jak úchylně to, co dělá s jídlem, vypadá?
A tentokrát se nedivím, že to někdo odmítne jíst, také mám trochu blok. Ale jak říká Číňanka, zvíře se má zpracovat celé, když bylo kvůli masu zabito.
Před nedávnem jsem přemýšlela právě o tom, co by dělali kdybyste jim předložili býčí žlázy. Dopadlo to líp, než jsem předpokládala.
Tohle se vám opravdu povedlo.
Britce evidentně nechutnalo 🙂, ale nechtěla to říct, abyste nevyhodili kuchaře. Je to docela vtipné v pořadu o ochutnávání cizích jídel.
Lilek tam asi nebyl, ne? Ale tady máme dalšího Australana, kterému chutnalo. A zase další účastník, který si neprověří kam jde 🙂.
Předpokládám, že když hledáte účastníky, tak tam něco o tom, že jde o naši kuchyni je, ne?
Ital je stále stejný, naštve se nad vzhledem, ale chuť pochválí. Když ho vidím, tak se bavím předem...
Asiatka chodí hlavně na pivo.
A Chris nám nějak po dovolené prokoukl.
Hezký díl, díky.
Pokud jdu ochutnávat cizí jídla, tak si předem zjistím, co se v té zemi vaří (google to jistí), kde ta země leží. Pokud se bojím neznámých jídel, tak se nebudu zviditelňovat v takovém pořadu a zůstanu doma. A nebudu jako dlaždič, který ani netuší jak vypadají brambory, protože je znám jen jako hranolky...
Žampiony mám ráda, ale chápu, že jsou lidi, kteří houby nejedí. Přidala bych tatarku nebo okurkový salát 🙂
Jo a pane Zdeňku, nerozčilujte se 🙂 nebo až to uvidí Wade, tak ještě přidá v hejtování. Abyste místo Jižní Koreje neviděl mříže. Za to Wade nestojí 😄.
5
Sledujících
2
Sleduje
5
Sledujících
2
Sleduje
Teď je otázkou, jestli Zdeněk o takového přítele stojí. Budil na mně dojem, že by chtěl být Zdeňkův intimní přítel a to by asi narazil. Jinak jsem netušil, že sádlo je v Austrálii neznámá pochutina a že je jen východoevropskou specialitou. Ta Číňanka to považovala za máslo. tak jsem si tak vzpomněl na výborné čínské vepřové konzervy, kde se ale nacházelo i sádlo. Nějak ji moc nechápu.
3 odpovědi
0
Sledujících
2
Sleduje
0
Sledujících
2
Sleduje
U Číňanky bylo i zajímavé, že nepostřehla cibuli:). A Zdeněk by o něj těžko stál, v některém minulém dílu bylo, že se bude ženit.