Pane Šrámku, copak vytváříte hodnotného vy, že jste přeborník a mistr republiky v urážkách ? On nevaří na nějaké kulinářské soutěže jídla, která běžný člověk ani nezaplatí a jsou to spíš umělecká díla, na která ovšem zrovna já bych chuť neměla. On vaří pro normální lidi, normální česká jídla a variace jsou možné, ničemu se nebrání. Pro mě je to hlavně inspirace a eventuálně si promyslím jestli to či ono bych přidala atd. A s tím bujónem ! I když já používám do polévek a omáček výhradně vývar, vůbec není špatné použít bujón. Proto se ty bujóny vyrábějí a mám kamarádky, které jsou výborné kuchařky a přesto používají jen bujóny. Takže, když se vám vaření pana Babici nelíbí, není nic jednoduššího, než se nedívat. Ale to by asi nebylo pro vás to pravé, páč byste se do něj nemohl navážet.
Maruško, já to beru, vaří jednoduchý jídla, ale to co uvařil je pěknej blivajz a ne pořádná držkovka a to bez jakýchkoliv urážek, takhle se fakt držkovka nedělá, v tomhle případě se přikláním k tomu, aby šel na tu stavbu míchat maltu.
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Klidně jen jeden a i na něm by vysílali kulový