Dělala moje babička co si pamatuji a nebylo to špatné, ale viděla jsem i v Rakousku v Zell am See v potravinách, kde je používají pak na studený salát k řízkům i v restauracích - nakládané s cibulí. Právě jsem na to hledala recept u nás a vyskočilo mi i tady. Autor se asi nechal inspirovat, vyzkouším.
Jak zde píšou i ostatní, pokud chci něco dobrého a domácího, nenacpu tam kupovaný kečup!!! Autor článku ještě domácího moc neuvaril...
A recept na to jak vypěstovat domácí cuketu nechcete? Pane bože, proč má vždycky nějaká bába potřebu komentovat a urážet autory tady na Seznamu, kvůli takovým blbostem. Je to recept, a kdyby měli vypisovat u každé ingredience, jak si ji doma vyrobit, tak se z toho tady stane román na 160 hodin čtení. Proberte se, než zas začnete tady s vykřičníky vykřikovat do světa.
Stejný případ je hroznové víno nebo borůvky v plastu - cena za krabičku, zkusila jsem je párkrát dát na váhu a nestačila jsem se divit. U vína čert to vem, ale u borůvek nebo jahod, když je máte použít na nějaký recept už těch pár deka chybí hodně. Sama jsem byla svědkem, jak paní v obchodě přehazovala do vaničky jahody naprosto suverénně i přesto, že bylo na cedulce napsáno cena za balení. Někdy je mi z těch lidí smutno :(
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Recept jsem vyzkoušela a je moc dobrý a jednoduchý, přidala jsem do náplně ještě i trošku matcha prášku a bylo to super.