Ja si to cokovejce tam dal taky a to, jak ho servirka naklepla a hodila do talire bylo super. Jidla byla velice chutna a ceny hodne prijatelne. Bezne za podobnou kvalitu platim dvojnasobek. Jidla do 3 stovek v lepsich restauracich proste vetsinou nestoji. By me zajimalo, kde vam osobne chutna.
Dobrý den jím v celé Praze v restauracích,které se na nic nehrajou, podle mě je restaurace U Matěje obyčejná restaurace, která přidává pouze nějaký příběh. Možná je chyba i ve mně, že jsem naivně předpokládal že jídlo bude x krát lepší než v obyčejných restauracích. Což je blbost. I ty buchty jako dezert upeče v Čechách stejně nebo lépe 80% babiček a maminek🙂😋
Poprvé v životě píše komentář, protože už nemůžu číst ty snobácké nesmysly. Restauraci U Matěje jsem navštívil loni z 12 kolegy jako vánoční večírek. V tomto podniků je zákazník pouze součástí nějakého divadla a celkově je pro mě podnik naleštěná bída. Při rezervaci jsme si museli 14 dní dopředu vybrat z jídelního lístku pouze čtyři jídla. Bylo nás 13 ne 80, jídelní lístek obsahuje 10 položek ne 60. Já jsem si z nabídky vybral rybu, myslím že to byl candát. Přes tuto objednávku nám po příchodu bylo sděleno, že nám vytvořili speciální lístek pouze s třemi jídly, bohužel bez mého candáta. Ostatní hosté v restauraci si mohli objednat všechno... Co to jako je? K jídlu se vyjadřovat nebudu protože je to subjektivní věc. Na dotaz na hovězí řízek mi obsluha řekla ať si ho nedáváme že bývá často tvrdý. Jak něco takového můžou dát na lístek když nejsou schopni to udělat v super kvalitě. Hlavně že v masterchefovi soutěžící školí jak si mají stát za svým jídlem. Dal jsem si tedy telecího pavoučka... název pro kus tuhého masa s omáčkou a knedlíky. Velké zklamání. A nezachránilo to ani čokoládové vejce, chuťově stejné jako Kinder vajíčko. Opět velké divadlo, číšník poléval z výšky omáčkou a vůbec ho nenapadlo, že může hostovi postříkat košili či šaty, jak se to stalo mě a mé kolegyni.Ono to nenapadlo nikoho,když vymýšleli způsob servírování, je to přeci jejich show. Za mě nikdy více,navštěvuji podniky,které nejsou zahledene do sebe a podnikají pro hosta. Po dlouhé době se mi nechtělo dávat dýško a těch 140 korun jsem dal ,abych nehrotil situaci. A toto není pouze můj názor
2
Sledujících
0
Sleduje
2
Sledujících
0
Sleduje
Objednávat se deset dní dopředu…… k čemu to je, co ja vím jestli budu mít za deset dní hlad.
1 odpověď
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Což o to hlad bude... Horší je že nevíte na co budete mít chuť🤔😱