Moje maminka / Maďarka/ dělala tento granatýr tak, že si uvařila den dopředu brambory ve slupce, těstoviny také uvařila dopředu nebo zbytek, který zůstal od oběda. Dala si tuk do kastrolu, osmažila cibuli, přidala na plátky nakrájené uvařené očištěné brambory, trochu kmínu, červenou mletou papriku, sůl podle chuti ,všechno promíchala, nechala prohřát,,přidala uvařené těstoviny,opět promíchala a nechala všechno prohřát a bylo hotovo.
Vypadá to složitě, ale je to rychle uděláno. Na závěr se to na talíři poleje rozškvařenou slaninou.
Jsem zvědavá, kdy konečně přijdou na to , že je jednodušší vůbec je do Schengenu nepustit.
Pokud jsou bez dokladů, tak by měli všichni migranti vědět, že se sem nedostanou. Každý
z našich lidí kteří chtěli emigrovat, tak si v první řadě chránili své osobní doklady a případně
vše spojené s dosaženým vzděláním, protože věděli, že jako bezejmenné je nikam nepřijmou.
Jenom EU kolem těchto bezejmenných , kteří své doklady zahodí dělá takové tanečky.
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Byl to šikovný chlap, nyní je /ať mi to promine/ ne příliš pěkná ženská a to se snažím psát kulantně....