Pane Babico, takový humus by nezvládl ani váš věrný souputník pan Sapík, jehož špekáčkový salát mě dodnes straší v mých snech. 🙂
Rýže, sójovka, bez soli, kapr nezbavený kůže, bez citronu, kosti o kterých si myslíte, že když je nařežete tak že zmizí ze světa, to vše zasypané kajenským pepřem (což je ostré chilli, že), musím říct, že dnes jste nasadil laťku hodně vysoko. 😄
Věřím, že je to od vás jen vtipná předvánoční recese a že nám opravdu nechcete na Vánoce servírovat pálivého kapra s tuhou kůží mezi zuby. 🙂
Udělejme si tedy tradičního smaženého kapra taj jak ho máme rádi a věřme, že nás v novém roce budete těšit už zase jen normálními recepty. Krásné a požehnané Vánoce!
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Ano, dvě másla, dezert Pavlov a tím bych psaní receptů paní Markéty tak nějak navždy ukončil. 🙂
2 odpovědi