Pane Babico, takový humus by nezvládl ani váš věrný souputník pan Sapík, jehož špekáčkový salát mě dodnes straší v mých snech. 🙂
Rýže, sójovka, bez soli, kapr nezbavený kůže, bez citronu, kosti o kterých si myslíte, že když je nařežete tak že zmizí ze světa, to vše zasypané kajenským pepřem (což je ostré chilli, že), musím říct, že dnes jste nasadil laťku hodně vysoko. 😄
Věřím, že je to od vás jen vtipná předvánoční recese a že nám opravdu nechcete na Vánoce servírovat pálivého kapra s tuhou kůží mezi zuby. 🙂
Udělejme si tedy tradičního smaženého kapra taj jak ho máme rádi a věřme, že nás v novém roce budete těšit už zase jen normálními recepty. Krásné a požehnané Vánoce!
Jezdím už čtyřicet let bez nehody z vlastní viny,najeto mám dva a půl milionu km a až na to tvrzení,že na spadaném listí to klouže jako na ledu s článkem souhlasím.Jízda na ledu a potažmo na náledí už chce opravdu zkušenost,tam vám žádný asistent nepomůže,na to musíte mít prostě cit a vědět co si můžete dovolit a co už ne.
Tak to už máte něco přes šedesát a přesně odpovídáte typu člověka, na kterého si dávám na silnících nejvíc pozor, tedy seniora s nekonečným sebevědomím. 🙂
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Ano, dvě másla, dezert Pavlov a tím bych psaní receptů paní Markéty tak nějak navždy ukončil. 🙂
2 odpovědi