Tyto perníčky jsou spíš určené pro dekoraci např. na vánoční stromeček. Jsou tak tvrdé , že se nedají jíst. Nedivím se pozvaným , že jim
nechutnalo.
Je načase, abyte se něco doučila. Perníčky jsou samozřejmě tvrdé, ale nikdo nesní kilo perníčků na posezení hned v den jejich napečení. Perníky ćasem vlhnou a MĚKNOU. Takže za 3 týdny můžete jíst kráně vláčné perníčky, to je ale ovšem nesmíte schroustat na posezení hned jak je vytáhnete z trouby. Tohle u nás vědí i 3letá děvčátka. Snad jednou i u Vás....
Tyhle perníčky taky nemusím, dají se jíst jen měkký. Ale mrzí mě, že jsme se nedozvěděli to nejdůležitější a to, jestli ten chlápek dostal pokutu za parkování, nebo ne :D
O pokutu nešlo. Pokud nevíte, výmluva na "zaparkované auto" se používá, když se někdo potřebuje urgentně vzdálit aniž by řekl na plnou hubu "Jdu domů, nazdar".
k té Indii... své 18 narozeniny jsem slavil s rodiči v indické, v té době jediné v republice. nic lepšího jsem nejedl. syna jsem vzal loni také do jedné lepší indie a za ty peníze to byl opět zážitek. Ale i Bombay expres není úplně špatný. V Ománu jsme měli shawarmu a úplně jiná než u nás
Bombaj Express moc nepropagujte. Omáčky vodové, porce minimální, koření to vidělo maximálně ve zpomínkách vedoucícho provozovny, ale na talíři děs a předražený prd.
Nepodsouvejte mi něco, co jsem neřekl. Oni depresi dost možná mají, ale nemají na to kdy ji řešit, musí makat, jinak umřou hlady. Nikoho to tam nezajímá. Stejně tak jako celá řada jiných nemocí. Tam si člověk zkrátka nevezme nemocenskou a nejde se léčit. Buď s tím nějak žije, nebo umře, hlady nebo jinak.
Garantuji Vám, že člověku s depresí je absolutně ukradeno, zda umře hladem nebo jakkoliv jinak. Přeje si pouze konečně umřít. Nevíte o tom zřejmě zhola nic.
Zdeňku,ty takový dobrý kuchař sorry, možná se na mě n*a*s*e*r*e*š, ale na to chilli jsi suchar. Vždyž to trošičku pálí a ty naděláš....
To já když si koupím kung pao a vezmu si ho domů, tak si tam nakrájím dvě habanera,, nebo půlku škorpiona.
jelikož letos u nás nebyla žádná zima, tak ve skleníku mám 2 obalené sazenice papičkama Moruga Scorpion,
jednu Dorset Naga, a dvě Madam Jannet.
Ty to posuzuješ podle své léty-vymleté huby. Ale lidé zde v ČR si obvykle huby nevymývali chilli, takže pro nás je to skutečně pálivé.
Za komančů dělali v čínské restauraci ve Vodičkové ulici v Praze Kung Pao, které vypadalo a zřejmě i chutnalo jako ta čínská verze. Pak se to začalo šířit dál do Babetty, Babetta grilu, kde to ještě chutnalo podobně a dál a před revolucí jsem měl v nějaké hospodě v Holešovicích u výstaviště už verzi, která tu původní vůbec nepřipomínala a vlastně z toho zbyly jen buráky rýže a maso, ubylo chilli a pražení a přibyla tekutá šlichta se zeleninou. Už si to nedávám.
Ale český spotřebitel si přeci přeje výhradně onu hnědou šlemistou omáčku, takže dobrý podnikatel vaří tak, jak český konzument píská a originální receptura je absolutně bezpředmětná.
Divím se, že nikdo nezmínil to podstatné!
Je dětmi velmi oblíbené jednoduché jídlo. Chleba namažeme sádlem, osolíme, namažeme hořčicí a decentně posypeme nakrájenou cibulí. (Nedáváme kroužky – ty by spadly.) Kuchař odstranil veškerou pikantnost jídla. Proč?
Sádlo lepí, takže by udrželo i celou cibuli. Patlat se s kostičkama není potřebné.
PS: Recept se jmenuje "chleba se sádlem a cibulí". V tom názvu mi jaksi uniká přítomnost hořčice. Nepletete si to s "párkem v rohlíku s hořčicí"? Tam je to přímo v názvu.
Myslím, že největší blb je autor tohoto a trapného videa. Už s tím přestaňte. Dej si chleba se sádlem a cibulí a hlavně to nikomu nevnucuj.
Pokud Vás někdo nutí na cokoliv koukat, já Vám okamžitě volám na pomoc policii. Nikdo Vás nesmí nikde držet násilím a kázat Vám, na co se máte koukat!! Divím se, že Vás ten věznitel pouští na internet, ale to je jedno. Já volám okamžitě policii. Nahlašte ihned svou adresu!! Jde Vám o život!!
Tomu zneplodněnému vzkažte, že za dobu, co se na světě konzumuje pečivo, se zvedla porodnost asi tak milionkrát a země je jaksi přemnožena. Takže jeho kdoví-kde načtené hoaxy a dezinformace může směle ignorovat a začlenit se do přemýšlející společnosti (pokud vůbec vi, co a kde to je).
Čínská slečna byla s masem otravná. Pokud vím, právě asijské státy si libují v konzumaci čehokoliv včetně sádla, takže ať vzkáže mamince, ať nenakupuje jenom v bbq restauracích nebo mekáči a slečně ať zracionalizuje jídelníček.
Ten 4procentí by si měl ve svém věku uvědomit, že pořád patří k menšině a nemůže očekávat, že se z něj normální chlap posadí na zadek. To zkoušej někde v tmavých uličkách, kloučku nevybouřená.
Klan kečupářů a avokádařů - už jste otravní!! Zde ochutnáváte ČESKÁ jídla a ne svá pseudojídla. Něco se naučte a přestaňte vše hodnotit podlé svých dysfunkčních znalostí. Děkujeme.
8
Sledujících
1
Sleduje
8
Sledujících
1
Sleduje
Ověřený uživatel
Tento účet je ověřený Seznamem a představuje skutečnou osobu, registrovanou firmu nebo subjekt.
človek by se u toho mel asi pobavit, ale když vidím ty stupidni xichty ze zemí, kde doma žerou modifikovane upravený potraviny a Mc donald je jeich jediná zachrana, tak si říkam co tu chteji hodnotit,a blbka z BG mluví jako o tradiční pochotce česka jako z kazachstanu....je to spiš dost smutny....
2 odpovědi
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Taky mně vždy spolehlivě rozseká, když se nad jídlem nejvíce ohrnuje někdo, kdo zná maximálně makety a tedy falešné hluboce mražené napodobeniny jídla přesně jak jste psal z Mekáče a podobných žump. Zvlášť ti Australani si neumí ani zalít čaj, ne ještě něco uvařit. Tam se jede přísně schéma mrazák-plastová krabice-mikrovlnka, sežrat a jde se na dietologii.