Technik totiž musí podle pravidel rychle sešlápnout pedál až na podlahu a držet ho tam, než motor dosáhne předepsaných otáček. Běžné vozidlo dosáhne této hodnoty do 1,5 sekundy. Pokud však bude sešlapovat pedál pomalu, pak nedojde k zatížení motoru a naměřená hodnota kouřivosti bude nesmyslně nízká a nebude odpovídat skutečnosti.
------------------
Ukažte mi někoho kdo v běžném provozu sešlápne pedál až na podlahu a drží ho tam třeba 2 vteřiny!
Je to nesmyslné měření!!
prakticky skoro pořád, proč by ne?
Jak se bude vyhodnocovat spotřeba alkoholu na osobu ve státech, když teď kupuji alkoholické pivo pro slimáky, pro
sebe kupuji nealkoholické.
Také s velkou pravděpodobností na piva po zahradě chodí ježek. Nebo ježci.
na slimáky jsou nejlepší Krušovice, jeden známý tomuto výzkumu věnoval několik let. Jen to hlavně nepijte, to fakt nejde..
Především je podvod v tom, že tzv. plzeňská dvanáctka je vlastně jen jedenáctka.
Má totiž jen 4,4% alkoholu. Běžná desítka má 4% a běžná dvanáctka má 5%. A běžná jedenáctka tudíž 4,5%. Takže dle obsahu alkoholu jedenáctka ale cenově nejméně čtrnáctka. Je to předražené pivo, které sází na světovou značku.
vlastně nikdo nikde neuvádí, že by to byla 12ka, proč by to koho jako mělo trápit?
Plzeň už není to co bývala, jsem diabetik a tělo to pozná, nejlépe funguje Krušovická 12…
Krušo na poblití, nebo na slimáky je nejlepší, to je vyzkoušené a pravdivé.. Funguje to i pro diabetiky, protože to chutná jako formaldehyd a je to vyrobené z místní specifické vody, která teče rovnou z tamních polí, krmených herbicidy..
Jiné české pivovary na etiketách uvádí "upravený chmel", "chmelové extrakty", takže určitě nikdo legislatitivně nenařizuje zrovna Plzeňskému Prazdroji používat v ČR zrovna název "chmelové výrobky" a v NDR či NSR používat název "chmel". Dokonce některé české pivovary uvádí na etiketě přímo "červeňák", tedy ten vyhlášený český chmel. Tak nám nehnojte hlavy. Plzeňský Prazdroj nám prodává doma horší pivo, třeba i z čínských extraktů (domněnka), hlavně že je u nás dražší. Za mě jsou hlavní důvody tyto: 1) má v ČR na trhu dominantní postavení, tak si to může dovolit,takto fungují v ČR všechny "monopoly", či "téměř monopoly", Češi to stejně koupí; 2) Dvojí kvalita potravin je v EU známá, Plz.Prazdroj má zahraničního vlastníka, který obchoduje přímo se zahraničními řetězci, které jsou většinou Německé a stejné v celé EU, tedy i v Německu, takže tam bude smlouva na jiné úrovni, fakticky tedy mezi vlastníkem Plz. Prazdroje a vlastníkem řetězců, tedy mezi Asahi, Japonsko a např. Schwarz-Gruppe (LIDL, Kaufland v celé EU) ; 3) Oblbování zákazníků dělají všechny nadnárodní firmy a drobným pokutám se smějí, stejně jako českým zákazníkům. Zkuste někdy napsat skutečně pravdu a ověřte si všechny informace, lidi nejsou zase tak hloupí, aby si neuměli sečíst 1+1.
chmel se vozí do Číny, kde se z něj dělají granule a pak jede zase zpět, ano, to je pravda, již po řadu let a není na tom nic zváštního, i minipivovary to používají. Jinak s označováním surovin je to v každé zemi trochu jinak, není to klamáním spotřebitele.
Je normální u motorů za posledních cca 20 let. Kvůli co nejnižším emisím jsou motory dělány s většími rozměrovými tolerancemi, aby byly menší odpory při pohybu součástí a tím menší emise CO2 a používá se řídký motorový olej, kvůli stejnému důvodu. Proto i nové neopotřebované motory žerou dnes olej v poměrně velkém množství. Motory starších aut žraly olej jen tehdy, když nebyly v optimálním technickém stavu.
No ovšem, není mi 20 let, tu dobu samozřejmě pamatuji, ale chápáno současná doba a vozidla v ní.
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Tak jako desítky let všude ne?