Nevim, z ceho jste si vsugerovala, ze takto vznikla jidla lidem nechutnaji? Mam pocit, ze tyto principy praktikuje uz hodne lidi i doma. Napr. redukovani hoveziho a nahrazeni jinymi potravinami, ktere nejsou tak uhlikove narocne. Vsechno mi prijde vlastne fajn. Proc bych pripravoval jidlo, kvuli kteremu bylo vyprodukovano vice sklenikovych plynu, kdyz se muzu stejne dobre najist s jinymi potravinami, ktere nemaji tak negativni dopad?
Největší producenti co2 jsou lidé svoji činnosti , Teda hned po oceánech a biomasou , která se rozkládá v lesích, ale to vám asi neřeknou...
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
ano kupují,ale s nechutnou přirážkou...
1 odpověď
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Tak to my taky kupujeme s nechutnou prirazkou, vždyť je všechno s Asie za pár centů a tady si to na sebe navlecem za pár tisíc a děláme machry ve frontě v globusu🤣
1 odpověď