Jsem ročník 1979, a za posledních 10let jsem vystřídal 3 firmy. Předtím jsem byl ve firmě 15let. První ukončila činnost z důvodu konce EET - byl jsem tam 2 roky, druhá po 4letech rušila místa - zeštíhlení, ta stávající, kde jsem cca 4 roky, tak končí. A nový zaměstnavatel se na Vás dívá s prominutím jak na vola, že zase hledáte práci. Ale nepochopí, že za to nemůžete. A to se jedná o obor IT ! .
My tam byly minuly týden a roba je pivarka a chodila na Zlatý Bažant 12ka čepovaný za 2.2 -2.5eur vedle hotelu Koliba a nebo pak na ty české. Pivo vždy čepované,vychlazené a vždy nad míru. Cena 0.5ltr bylo 2 - 3 eur. Bohužel nadávala,že mohlo být více druhů slovenských piv a ne jen Zlatý Bažant a Šariš.
My byly velmi spokojeni na Sencu na slunečných jazerach a byly jsme ubytování u pláže v hotelu Wellness Relax hotel Garni.
Já se nedivím, že nejí polívky. Před 14dny donesla dcera domů jídlo druhé dceři, bo byla nemocná a ochutnal jsem to. Krupicová polévka, to ani prasatům bych nedal a Karbenátky s kobzolem - si i učitelé prý stěžovali. I prase by to mělo co sežrat. Letělo to do koše ! Některé školní kuchyně vaří katastrofálně ! Ale polívky jim nejdou. A dětem to moc nechutná. Když uvařím doma, tak říkají, ty tam dáš pár věcí a sní i 2 talíře. Ale některé ty kuchařky fakt neumí v těch kotlách vařit. Když jsme chtěli platit více peněz, tak řekli, že je tam spousty dětí, kteří jedou program "Obědy zdarma" - hlavně Ti nepřizpůsobiví a že nemůžou zvednout cenu obědu ani o 3 Kč. A co vím, od dětí, tak nechtějí ve školní jídelně Krupicovou kaši, sladká jídla a pak fazole, tyto 3 jídla mají aspoň 1x měsíčně na jídelníčku !
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Ať zůstane v Ostravě, tam má větší šanci hrát a pomoct opět Baníku do pohárů !