Ufňukánek jeden, pražaci nemůžou jit na pivo tak chodí brečet poslancům. Ať se ta hlava pomazaná zajede podivat do nemocnice v Bilovci, jak je personál vyčerpán a nebit vojaků AČR tak do zavřou, denně vynašeji mrtvé! Poruba jede naplno to samé v Havířově... tak ať vezme ty svoje kumpany a jede pomahat za polivku a děkuji...
Moravské křópan promluvil
Já neznám jediného majitele restaurace nebo hotelu co by bydlel v nájmu a měl třeba Fabii,co vím určitě ,tak to je to,že v drtivé většině se šidí a výsledky ČOI to dokládají,o hygieně raději nemluvit
Proč jste si to nezkusil. Vzít min 1 mil. a zařídit provozovnu nebo platit nájem, zaměstnance energie,zdravotní a sociální poj. DPH a pod. Pracovat dle otevírací doby 12-16 hod. denně včetně so, ne a svátků. Poslouchat rady stovek "gastronomických odborníků" jak by to dělali lépe a s větším ziskem atd. Výše zisku závisí na kvalitě poskytovaných služeb a stačí jeden špatný zaměstnanec a vaše veškerá snaha jde k čertu. Svoje podnikání si tak můžete položit sám a nepotřebujete k tomu "pomoc" vlády formou zákazu prodeje a otevírací doby. To co nám milostivě kompenzují nestačí ani z poloviny na pokrytí nákladů. Proto mnoho provozovatelů už nemá chuť ani sílu znovu otevřít. Tento obor umírá a naším hostům zbude jen tlačenka z papíru. Pracuji v tomto oboru 40 let z toho 30 jako podnikatel, ne nestěžuju si jen chci poukázat na to, že ty peníze, které si vyděláme( vlastně vydělávali) jsou sakra zasloužené.
V článku se pohybuje v tisících a max 10 tisících . Jako barman v Německu mohl dostávat podle to ho kde 1500 - 3000 Eur . Opravdu si za svůj život a podnikání nemohl vytvořit rezervu alespoň půl milionu ? Když popisuje jak mu to tam před covidem "jelo" ...Nechápu.
Ono vybavit a rozjet restauraci ne otázka 100.000,-, jak si lidé myslí. K tomu vládní pomoc v podobě covid opatření a jste v zimě i s rezervou😭☹️
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Slibem nezarmoutíš.....