Maminčino kuře dělám často - játra ale používám kuřecí. Nakonec dám nudle do pekáčku, navrch porce kuřete a nechávám tak 10 - 15 minut v troubě zapéct společně. Do zlaté kůžičky :-)
Vážení Badatelé, ráda jsem Vás sledovala, ale tohle je přes čáru. Neumím si představit, že by takto plivali na svou (i kdyby částečně smyšlenou) historii v okolních zemích. Tak že, neodebírám, a končím sledování.
Camila je moje krevní skupina - kromě tradičního langoše s česnekem, sýrem a kečupem, si ho ráda dělám s jablkovou marmeládou, strouhaným tvarohem a ušlehanou smetanou. Prostě nasladko. Tak trochu vdolek. :-)
Po ochutnání tureckých okurek jsme se letos vrátili k domácímu zavařování. Ty "od Turka" se nedaly se jíst - používají zřejmě jiný ocet nebo přidávají koriandr, těžko říct, ale s původní chutí Znojemských nemají nic společného. Prostě úplně jiná receptura.
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Statečná holka. Palec nahoru.