Maminčino kuře dělám často - játra ale používám kuřecí. Nakonec dám nudle do pekáčku, navrch porce kuřete a nechávám tak 10 - 15 minut v troubě zapéct společně. Do zlaté kůžičky :-)
Vážení Badatelé, ráda jsem Vás sledovala, ale tohle je přes čáru. Neumím si představit, že by takto plivali na svou (i kdyby částečně smyšlenou) historii v okolních zemích. Tak že, neodebírám, a končím sledování.
Camila je moje krevní skupina - kromě tradičního langoše s česnekem, sýrem a kečupem, si ho ráda dělám s jablkovou marmeládou, strouhaným tvarohem a ušlehanou smetanou. Prostě nasladko. Tak trochu vdolek. :-)
Po ochutnání tureckých okurek jsme se letos vrátili k domácímu zavařování. Ty "od Turka" se nedaly se jíst - používají zřejmě jiný ocet nebo přidávají koriandr, těžko říct, ale s původní chutí Znojemských nemají nic společného. Prostě úplně jiná receptura.
Tuto "dámu" by poslanci měli vrátit zpět do prodejny mobilů. Tam by nadělala méně škody, než ve funkci, na kterou evidentně nemá! Většina národa pro ni nemá slušné slovo, patřím do této většiny také.
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Maminčino kuře dělám často - játra ale používám kuřecí. Nakonec dám nudle do pekáčku, navrch porce kuřete a nechávám tak 10 - 15 minut v troubě zapéct společně. Do zlaté kůžičky :-)