Královský jablečný dezert je ideální zákusek na parné letní dnyKrálovský jablečný dezert nesmí chybět na žádné oslavě, skvěle se hodí k odpolední kávě. Jeho chuť je fantastická a příprava jednoduchá. Výsledkem budete překvapeni a zamiluje si ho celá rodina. Rozměr plechu 29x38cm Na korpus / piškot 3 vejce, 4 polevkové lžíce cukru, 2 polevkové lžíce hladké mouky. Na náplň 750 g nahrubo nastrouhaných jablek, cukr dle chuti, 1 balení vanilkového pudinkového prášku, 150 ml vody. Na krém 400 - 500 ml smetany ke šlehání, 200 g zakysané smetany, želatinový ztužovač za studena, 3 polévkové lžíce moučkového cukru. Ozdoba 80 g nastrouhané tmavé nebo mléčné čokolády. Pekla jsem na 150 °C program horký vzduch 10 - 15min - upravte dle vaší trouby, každá peče jinak.