Souhlasím, tady už prostě vymírá zdravej rozum, pokud děcka měli zadáni Bony a Clyde, co vám na tom přijde nenormální, v 15 snad ví co je realita a co fikce, co tam chcete dát plyšový medvídky? Tahle předposranost co by kdyby je cesta do pekel, za chvilku nebude smět nikdo nic, za našich mladejch let se hrálo na četníky a lupiče, každej měl práskací pistoli a stříleli jsme jakoby po sobě a nikomu to nepřišlo divný, tady se udělá fotka s popiskem že jde o makety a poprask
Škoda že ne přemýšlíš jaké zadání? Vymýšlejí si ho sami.. a proč Bony a Clade mají zapotřebí loupit a zabíjet ... přijde ti normální po útoku na Fakultu a zabiti nevinného otce a nemluvně v kočárků za fer ? Jo hráli jsme si na četníky a lupiče jako děti ale vedeli jsme kde jsou hranice dobra a zla dnešní děti neví..
8
Sledujících
0
Sleduje
8
Sledujících
0
Sleduje
Bohužel, také Itálie se stále více otevírá světu po té konzumní stránce a část pizzerií i taveren, zejména v turistických oblastech, je ochotna přizpůsobit se většině požadavků turistického trhu. Ustupuje nejen ve složení jídelních lístků, ale i v kdysi posvátném čase na jídlo, kdy jsme seděli u oběda dvě hodiny, u večeře ještě déle a probírali jsme vše, co vytváří skutečné a pevné vztahy mezi lidmi. V mnohých turistických "restauracích" se objevují jídla z fast foodů, které by ještě minulá generace Italů nedala do úst ani pod hrozbou trestu smrti. Je to obrovská škoda, protože Itálie těmito hnusnými zásahy globalizace ztrácí svoji identitu. Proto si dnes také například na náměstí v Taormině, což je perla Sicílie, můžete dát mraženou pizzu ohřátou v elektrické troubě. Hnus!
I tak v Itálii zůstává hodně pizzerií a taveren, které si drží svoji identitu a kvalitu. Většinou neleží na promenádě u moře, nebo na náměstích turistických měst, ale v zastrčených uličkách nebo na venkově. Je třeba si to správné místo pro kulinářský zážitek v atmosféře té pravé Itálie najít. Často jsou to malinké taverny se 6 - 8 stoly, kde na stole neleží jídelní lístek, ale kde vám jídlo přijde nabídnout a doporučit majitel, který vybraný pokrm mnohdy i sám uvaří a přinese na stůl. Neexistence jídelního lístku je nejvyšší zárukou ochutnání kvalitního typického italského či regionálního jídla doprovázeného opravdovým kulinářským zážitkem v pravé italské atmosféře a ne požití něčeho na polo průmyslové zasycení bez zážitku.
Dejte si práci s tím, abyste objevili to správné místo a užili si prostou kvalitu
1 odpověď
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
posvátném čase na jídlo, kdy jsme seděli u oběda dvě hodiny, u večeře ještě déle a probírali jsme vše, co vytváří skutečné a pevné vztahy mezi lidmi. Pevné vztahy mezi sedícíma a těma co čekají venku než se uvolní misto aby mohli povečeřet než ti prvni dofilozofuji..
1 odpověď