Zaměstnavatelé jsou tak drzí, že už při přijímacím pohovoru slibují budoucím číšníkum a servírkam JAKO ZAMĚSTNANECKÝ BONUS dosti vysoké částky spropitného. Takže ten, kdo spropitné dává, vlastně tuhle sprosťárnu financuje. Navíc je sprosté, chtít další peníze a ještě si o ně říkat nastavením spropitného na terminálu. Je to jakási nová forma nevkusneho žebráni, psychického nátlaku na hosta, že přece nemůže být takový škrt, který k předraženému účtu ještě něco nepřidá... Je to nechutné.
Na vyhrazenych sedačkách i na naprosté většině těch ostatních sedí mladé dívky a muži různého věku. No, muži, dnes už asi téměř žádní opravdoví (rozuměj ohleduplni a citliví) muži neexistují, tito dřepí a koukají do mobilů. Uvolnit místo ženě, ani starší a s taškami, je vůbec nenapadne. A vy se jich ještě zastavte. No holt jste asi taky takový mamlas.
Když v restauracích hledají obsluhu, nabídnou nízký plat a nestydí se jako jeden z benefitů slibovat dýška (dokonce slibují i konkrétní, dost vysoké sumy). Tak pokud dýška budeme dávat, pomáháme zaměstnavatelům okrádat obsluhu na platech a ještě že sebe děláme "dobrého v*la," který splní očekávání drzého restauratera a jeho resty zamázne že své kapsy. Tohle podporovat nebudu.
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Tady se každý pasuje do role odborníka na všechno. Paní nepochopila, že rozdáváním spropitného podporuje vy*urané zaměstnavatele, kteří často už při náboru nabízí číšníkum jako bonus spropitné, které budou dostávat. Tudíž už předem kalkulují s penězi zákazníků, kteří se budou buď cítit povinni dat spropitné, nebo se budou bát, aby nebyli za burany, když jej nedají. Takže, hloupý zákazníku, cpi číšníkum peníze navíc, ať majitel restaurace ušetří na platech. Anebo abyses nemusel stydět před takovými, kteří sem píšou tyhle "články." Což takhle trochu sebevědomí?