Pro ty, kteří stále nevěří, že konkrétně kouření cigaret není nebezpečné pro lidský organismus.
Spousta lidí to dávno chápe, ale je stále příliš mnoho těch, kdo nevěří a strašně se u lékaře diví, proč onemocněli. Ten děsivý koktejl jedů nemusí napadnout zrovna jen buňky slinivky, ale mají daleko víc možností v těle a sakra toho využívají.. Nepřipadá vám to jako taková pomalá sebevražda? Jasně, nemusí, ale čím dál víc lidí si prostě toho Černého Petra vybírá. Nejhorší je, jak si už děti pěstují závislost buď z frajeřiny nebo ze vzoru doma.
Složení cigarety:
Samotná cigareta vlastně nic tak šíleného neobsahuje. Jde o tabákovou směs, filtr, papírek a náustkový papír. Problém však nastává, když ji zapálíte. Chemické látky se hořením začínají uvolňovat a teplota okolo 900 stupňů způsobuje, že mezi sebou začínají reagovat. Z toho důvodu inhalovaný kouř obsahuje 4 000 chemických substancí. Některé obsahuje tabák, jiné se tam přidávají uměle k lepší chuti, či zlepšení hořlavosti a jiných vlastností. Vdechovaný aerosol také prokazatelně obsahuje 43 karcinogenů, tedy látek, které přímo způsobují rakovinu. V dalším výčtu můžeme najít látky dráždící oči a dýchací systém, toxické látky, mutageny, karcinogeny-toxické látky jako jsou:
amoniak
akrolein
oxid uhelnatý
formaldehyd
kyanid
nikotin
oxidy dusíku
fenol
oxidy síry♦
Jako nekuřák se vás ptám: jak je možné,že umírá přibližně stejný počet nekuřáků jako kuřáků?
Dříve kouřilo daleko víc lidí než teď.
Co vám říká genetika?
Bodejť by nepřibývalo rakoviny když ve všem co jíme je samá chemie a nic jiného. Dříve se jedlo zdravěji tak toho tolik nebylo. Dnes koupíte maso necháte ho půl hodiny na lince a můžete ho vyhodit protože už smrdí. Zvířata jsou krmená chemií a ještě je to potom bůhví čím napichane tak se nedivte.
Kde to nakupujete?
Maso patrně vakuované z Polska.
Jinak , kdybyste věděl,co jste baštil dříve .tak budete raději mlčet.
A seženete snad někde něco jiného?Kdo nemá možnost
si vyrobit vlastní kvalitní,tak by nic nemohl jíst,protože
to prostě nikde není.A šmejdy se prodávají už i na selských
trzích.Jinak vaše příspěvky jsou jako od malého dítěte.
Seženete. Navíc , dříve byly potraviny plné pesticidů ,bifenylů a dalších hnusů.
Tak to opravdu nevim, my jsme doma zili tak zdrave az do nebylo normalni, vsechno doma vystetovane, vetsinou take maso z domaciho chovu, cisty vzduch na venkove, zivot celkem bez stresu, ale presto otec na rakovinu v 56 letech zemrel a soused take kolem 40 let. Vic proto udelat nemohli, protoze ani nekourili a pili oba dva jen symbolicky. Stejne tak jsem se ptala ortopeda, proc mam problemy s kycli a s koleny, kdyz jsem cely zivot stihla, cely zivot v pohybu a mam dobrou stravu, nekourim, nepiju. Lekar mi rekl, ze je to sice pekne, ale genetika je genetika.
Přesně tak.Největší roli hraje genetika a to nejen při onemocnění rakovinou,ale i u onemocnění srdce ,vysoký tlak .
Co na tom, že odborníci od 90. let upozorňují, že to takhle bude.... Že dýcháme čím dál větší svinstvo. Jíme jedy, mikroplasty, pesticidy. Léčením mnoha (jinak v řádu měsíců smrtelných) nemocí, zachraňováním plodů vážících 500g, udržováním vegetativních stavů atd. dlouhodobě oslabujeme genofond?
To neee, za všechno může jen tečka.😀😀🙉🙈
Paní Dvořáková žila jsem 30 let v Severočeské uhelné pánvy - Severní Čechy v době ,kdy odsíření bylo cizí slovo.
Dostávali jsme jen 2000 Kčs ročně ,tak zvané pohřebné.
Proti té době dýcháme čistý vzduch.
Já mám dojem,že hlavní důvod onemocnění je genetika a pak teprve další faktory ,stravování ,stresy ,alkohol, cigarety.
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Ověřený uživatel
Tento účet je ověřený Seznamem a představuje skutečnou osobu, registrovanou firmu nebo subjekt.
Predpokladam, ze si vyjezd a osetreni, pripadnou lecbu zaplati. Neznam to, jelikoz pred jizdou ani behem ni nechlastam.
1 odpověď
13
Sledujících
2
Sleduje
13
Sledujících
2
Sleduje
Vy možná ne ,ale jsou mezi námi borci ,kteří zvládnou i 4 promile.