Uvolněná elegance 🙂.
Ahá to jsem nevěděla, že židle ze zahrady zajišťují eleganci a ještě, když je umístíš tak, aby si nemohl chodit kolem kuchyňské linky tak je to ta uvolněná.
...ano, přesně tak, ještě ta představa, jak se člověk s horkým plechem nebo pekáčem z trouby proplétá přes ta křesílka (i neobsazená) ke kuchyňské lince...🙂
Jsou blbí? Jsou! Proč by měli chodit jinam? - Nás bylo taky hodně. Chodili jsme na směny, ty nižší ročníky, až do páté třídy včetně! A po týdnech jsme se střídali. Odpolední začínalo v půl jedné. V zimě nás jednou úča v jednu volala z okna, že už se máme přestat koulovat a jít dovnitř.
jak že by naše děti kvůli tomu měly chodit místo dopoledne ob týden na odpolední šichty na vyučování? to jako myslíte vážně?? i jako vtip je to špatné
Kladu si otázku, jak ten Wade může jíst pořád hranolky.. když jsem to před 4 nebo 5 lety začala sledovat,tak byl docela štíhlý.. a teď po těch hranolkach a burgrech a avokádo s kečupem,docela dost přibral.. a nám bude říkat,že hranolky jsou zdravé,protože jsou z brambor a kečup z rajčat 🤣
a avokádo z avokáda 🙂
To jsou nádherné perly v diskusi. Velká část jste tu dobří humoristé. 😄
Brečíte, že chcete kvalitní české potraviny a výrobky z nich...ale jo, proč ne.
Ale zároveň kňučíte, když si máte takovou potravinu/výrobek koupit od farmáře, řezníka, pekaře, sýraře, pivovarníka..., že je to drahé. Kolem farmářských trhů nebo menších krámků těchto producentů chodíte se zkřiveným obličejíčkem, nadáváte jak je to drahý a mažete na "akci" do supermarketu. 😄
Ona totiž místní produkce kvalitních českých potravin nijak levná není a drtivá většina zákazníků není ochotna akceptovat vyšší cenu i když je kvalita jinde.
vyšší ceny od českých farmářů jsou mýtus...my nakupujeme jablka ve dvoře od 10 Kč/kg např., v zimě pak od 20...taky vejce, a další potraviny...jediné, co je dražší u farmářů, je některé maso, což je pochopitelné
1
Sledujících
0
Sleduje
1
Sledujících
0
Sleduje
..asi sčítal i všechna ta mínus procenta, jen jim všem dal znaménko plus...