používám jako pracovní auto Octavii první generace 1,9 tdi 81 kW r.v. 2000.. dávám jí co potřebuje, vyčištěné EGR, žádnej čip, tankuju do ní kvalitní naftu a do každé nádrže přidávám aditivum a před měsícem prošla oficiálně STK.. kouřivost měla poloviční, než je u tohoto auta limit.. ono se stačí dobře starat a není problém.. 👍
S Bohemia chips, jsem ve své restauraci díky zmenšování skončil už dávno.. když totiž nasypete hostovi do talíře 60g brambůrků, tak to vypadá jako když jste jich cestou půlku sežral.. 100 gramů nedělají a 150g by mi host s marží nezaplatil.. tak si děláme svoje, dáváme k tomu dip a zákazník je spokojený.. 👍
1
Sledujících
6
Sleduje
1
Sledujících
6
Sleduje
beru do restaurace přímo od myslivců a cena se pohybuje okolo 70kč/kilogram.. celý kus, stažený a vyvržený, maso krásné a čerstvé.. kosti na vývar, ořez do mletého, kýta, plec, kotletky, panenky, vše zpracujeme.. ovšem párkrát jsem koupil jelení na guláš v obchoďáku, cena kolem čtyř stovek za kilo a nedalo se to žrát.. 🙄
2 odpovědi